Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

Знаю, що робзробники ще мають багато планів, багато всього ще буде зроблено, але все ж цікаво дізнатися, що людям не вистачає для того, щоб сказати «Naval Action - це ідеальна гра» :) 

Posted

Знаю, що робзробники ще мають багато планів, багато всього ще буде зроблено, але все ж цікаво дізнатися, що людям не вистачає для того, щоб сказати «Naval Action - це ідеальна гра» :)

Так, ще багато моментів буде додано, і ще більше обговорювалось.  

На даний момент мені не вистачає якогось простенького "конструктора", щоб можна було трохи змінити вигляд кораблика - прапорці, кольори, ім'я, ще якісь дрібнички.

Ще не вистачає квестів (як мінімум для початкових левелів) і кланового функціонала.

• 2 months later...
Posted (edited)
On 08.04.2016 at 4:07 AM, Inigo Balboa said:

Класно.  Було декілька друкарських помилок, сподіваюсь ви не проти пари зроблених правок.

звичайно не проти! Дякую.

Edited by Zhevgen
Posted (edited)

https://uk.wikipedia.org/wiki/Naval_Action створив сторінку гри на укр. вікіпедії, як вам? у кого будуть ідеї щодо наповнення сторінки?

Супер!  :rolleyes: Невже ще ні однією мовою у Вікіпедії не створювали сторінку про гру?  :huh:

Edited by Alex_D20
  • 7 months later...
Posted
On 13.04.2016 at 2:58 PM, Alex_D20 said:

Супер!  :rolleyes: Невже ще ні однією мовою у Вікіпедії не створювали сторінку про гру?  :huh:

ого яка знаменитість на форумі)) ні нажаль ще немає.