Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

Приєднуйся до нас.

Раді будемо бачити в рядах Голландії.

А потім куди будете кликати... :) Це риторечне запитання ;)

Posted

А потім куди будете кликати... :) Це риторечне запитання ;)

тыльки до себе.

• 2 weeks later...
Posted

Познайомився в грі з ще одним українцем що грає за США — нікнейм MaximusUA

EU PvP1

Player Name - Wind Element

додати в список друзів :D

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Я новий гравець, шукаю з ким почати гру.

Приєднуйся до нас будемо раді бачити.

• 3 weeks later...
Posted

Привіт!

Придбав гру на Стімі. Ще не визначився за яку країну грати. Шукаю співвітчизників.

Спілкування англійською не проблема (на випадок якщо клан англомовний)

Всім приємної гри!

Слава Україні! :rolleyes:

Posted

Передивившись сусідні гілки форуму дізнався, що українці грають за шведів (сам за них граю  :) ), однак, все ж цікаво, за які ще нації грають люди з України ;)

За USA. PvP1, Seek and Destroy Проте у клані тільки я, хто розмовляє українською, решта народу англійською.

Пірати начебто є, більше нічого не чув. Якщо за Шведів граєш і шукаєш клан то давай до нас приєднуйся, будемо раді.

Ха, я підписаний на твій канал =)

Голландія :)   Маленький клан друзів.  І теж українською розмовляю тільки я.

:)  ;)

І я , і я, і мене запиши !!!!

.......... а за чим черга ? :)

я за Швецію граю на EU2. там не буває черги

Також граю за США.

Граю за Шведів, в клани покищо не хочу

за піратів є наші українські клан,

Хлопці, переходьте на перший сервак. Граємо за Францію. З українців та росіян ніхто крім мене не грає. Переходьте - створимо новий клан (українці ж допомагали Рішельє))))) також і ми будемо))))

• Like 1
Posted

EU PvP1

Граю за Бринанiю

EU PVP 1

Британія

Я новий гравець, шукаю з ким почати гру.

Привіт!

Придбав гру на Стімі. Ще не визначився за яку країну грати. Шукаю співвітчизників.

Спілкування англійською не проблема (на випадок якщо клан англомовний)

Всім приємної гри!

Слава Україні! :rolleyes:

Приєднуйся до нас будемо раді бачити.

Го грати за Францію, бо один я граю з ураїномовних та російськомовних)))))))))))

Забув сказати нік, хто забажає - Alex Iron

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Доброго дня! Давно спостерiгаю за Naval Action, дуже радий, що вона нарештi  вийшла, планую найближчим часом придбати її, тому в мене виникла дилема за яку націю грати. Що можете порадити? Чи не має особливої різниці між ними?

Posted (edited)

Доброго дня! Давно спостерiгаю за Naval Action, дуже радий, що вона нарештi  вийшла, планую найближчим часом придбати її, тому в мене виникла дилема за яку націю грати. Що можете порадити? Чи не має особливої різниці між ними?

Особливої різниці поки що немає. Особисто раджу заходити за США (адекватне ком'юніті+дуже приємні ціни на кораблі).

P.S. Коли придбаєш гру, напиши в ЛС. Пограємо разом.

Edited by GerUA
Posted

У нас есть украинцы в составе. Как минимум трое активных. Большинство в клане составляют россияне. Тем не менее мы толерантно и адекватно друг к другу относимся. Главным образом потому, что играли вместе еще в Потбс. Если такой расклад устраивает, велкам в Лейб-гвардию за Данию. 

Дело не в том русские или украинцы) просто предлагаю играть за франков )))

Да здравствует Франция (иди за нас) )))))

• 1 month later...
Posted

Доброго вечора ! Хочу почати гру, от тільки необхідні свої ) Підскажіть куди і до кого податися !?) 

Posted

Тут є ще хтось живий ?

Думаю є, просто ваше повідомлення було на премодерації :)

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Доброго дня, граю майже два тижні, не можу відірватися. З радістю дізнався що є українські клани. Цікавить торгівля, крафтінг, єксплорінг (^_^) Зара граю за GB, пвп кожен день биля Кингстон/Порт Ройал - подобаеться. Скажіть, в який клан піти? 

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Вітаю панове. Шукаю український клан. Всі теми про укр клани за 2016 рік. Станом на сьогодні є хтось?

Posted
6 hours ago, slik said:

Та думаю є, просто не дуже активні на форумі :)

Знайти б їх якось)) у чат гри мовчать.

• 3 weeks later...
Posted

Всем привет,  я русскоговорящий украинец, т.е. рiдну мову розумiю, а вот говорю на ней плохо. Начал играть за американцев, английский  знаю слабо, с удовольствием присоединюсь к украинцам играющим за Америку. Да и игровую нацию сменить особых проблем не вижу.