Alex_D20 Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Приєднуйся до нас. Раді будемо бачити в рядах Голландії. А потім куди будете кликати... Це риторечне запитання
Starkos Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 А потім куди будете кликати... Це риторечне запитання тыльки до себе.
Ned Loe Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Познайомився в грі з ще одним українцем що грає за США — нікнейм MaximusUA EU PvP1 Player Name - Wind Element додати в список друзів
Redbeard Hoodlum Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Я новий гравець, шукаю з ким почати гру.
Amphibian Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Я новий гравець, шукаю з ким почати гру. Приєднуйся до нас будемо раді бачити.
Bossodor Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Привіт! Придбав гру на Стімі. Ще не визначився за яку країну грати. Шукаю співвітчизників. Спілкування англійською не проблема (на випадок якщо клан англомовний) Всім приємної гри! Слава Україні!
Alex Iron Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Передивившись сусідні гілки форуму дізнався, що українці грають за шведів (сам за них граю ), однак, все ж цікаво, за які ще нації грають люди з України За USA. PvP1, Seek and Destroy Проте у клані тільки я, хто розмовляє українською, решта народу англійською. Пірати начебто є, більше нічого не чув. Якщо за Шведів граєш і шукаєш клан то давай до нас приєднуйся, будемо раді. Ха, я підписаний на твій канал =) Голландія Маленький клан друзів. І теж українською розмовляю тільки я. І я , і я, і мене запиши !!!! .......... а за чим черга ? я за Швецію граю на EU2. там не буває черги Також граю за США. Граю за Шведів, в клани покищо не хочу за піратів є наші українські клан, Хлопці, переходьте на перший сервак. Граємо за Францію. З українців та росіян ніхто крім мене не грає. Переходьте - створимо новий клан (українці ж допомагали Рішельє))))) також і ми будемо)))) 1
Alex Iron Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 EU PvP1 Граю за Бринанiю EU PVP 1 Британія Я новий гравець, шукаю з ким почати гру. Привіт! Придбав гру на Стімі. Ще не визначився за яку країну грати. Шукаю співвітчизників. Спілкування англійською не проблема (на випадок якщо клан англомовний) Всім приємної гри! Слава Україні! Приєднуйся до нас будемо раді бачити. Го грати за Францію, бо один я граю з ураїномовних та російськомовних))))))))))) Забув сказати нік, хто забажає - Alex Iron 1
Gibson Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Доброго дня! Давно спостерiгаю за Naval Action, дуже радий, що вона нарештi вийшла, планую найближчим часом придбати її, тому в мене виникла дилема за яку націю грати. Що можете порадити? Чи не має особливої різниці між ними?
GerUA Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Доброго дня! Давно спостерiгаю за Naval Action, дуже радий, що вона нарештi вийшла, планую найближчим часом придбати її, тому в мене виникла дилема за яку націю грати. Що можете порадити? Чи не має особливої різниці між ними? Особливої різниці поки що немає. Особисто раджу заходити за США (адекватне ком'юніті+дуже приємні ціни на кораблі). P.S. Коли придбаєш гру, напиши в ЛС. Пограємо разом. Edited August 18, 2016 by GerUA
Alex Iron Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 У нас есть украинцы в составе. Как минимум трое активных. Большинство в клане составляют россияне. Тем не менее мы толерантно и адекватно друг к другу относимся. Главным образом потому, что играли вместе еще в Потбс. Если такой расклад устраивает, велкам в Лейб-гвардию за Данию. Дело не в том русские или украинцы) просто предлагаю играть за франков ))) Доброго дня! Давно спостерiгаю за Naval Action, дуже радий, що вона нарештi вийшла, планую найближчим часом придбати її, тому в мене виникла дилема за яку націю грати. Що можете порадити? Чи не має особливої різниці між ними? Да здравствует Франция (иди за нас) )))))
Player8915 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Доброго вечора ! Хочу почати гру, от тільки необхідні свої ) Підскажіть куди і до кого податися !?)
slik Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Тут є ще хтось живий ? Думаю є, просто ваше повідомлення було на премодерації
Player8915 Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Slik, як знайти хоч когось з українських кланів ? нікого ж практично немає.
Seth Allatum Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Доброго дня, граю майже два тижні, не можу відірватися. З радістю дізнався що є українські клани. Цікавить торгівля, крафтінг, єксплорінг (^_^) Зара граю за GB, пвп кожен день биля Кингстон/Порт Ройал - подобаеться. Скажіть, в який клан піти?
Alex Iron Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 У нас в клані багато українців - граємо за Францію клан INB
WowkaKep Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 LG , За Францію, разом ще з ПоТБС, можу прийняти бажаючих
RockyUA Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Вітаю панове. Шукаю український клан. Всі теми про укр клани за 2016 рік. Станом на сьогодні є хтось?
RockyUA Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 6 hours ago, slik said: Та думаю є, просто не дуже активні на форумі Знайти б їх якось)) у чат гри мовчать.
Andrii Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Всем привет, я русскоговорящий украинец, т.е. рiдну мову розумiю, а вот говорю на ней плохо. Начал играть за американцев, английский знаю слабо, с удовольствием присоединюсь к украинцам играющим за Америку. Да и игровую нацию сменить особых проблем не вижу.
Recommended Posts