Amphibian Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Доброго дня. Набираемо гравців у спільноту [CAP] Cannons and Pistols Граємо за Голландію Спільнота для гравців з України та СНД Спільнота створюється з метою об'єднати гравців з одного часового поясу і не тільки. Хто зацікавився пишіть в темі. Дякую за увагу. Edited February 15, 2016 by Amphibian
Amphibian Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Успішно перебралися в іншу націю. Тема була оновлена. Набір все ще актуальний Ми вас чекаємо!
Amphibian Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 В чому причина? Причина в тому. Що люди які грають за Швецію. Не прислухаються до думки оточуючих. Хочуть битися з Данією а це безрезультатно. Навіть з тими союзниками що з'явилися у шведів вони все одно нічого не можуть зробити. Нам стало не цікаво грати і битися з Данією тому як там гравці за рівнем набагато краще ніж у Шведов. І вони не розумію що скільки б ми не атакували Данію біля їх остравов нічого не вийде. Вчора Шведи атакували вже в шосте Сетелмент і знову нічого.
Reki Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 А за кого перебралися? Були за шведів, а стали за голландців? Доречі, я учора до Сетлменту так і не дістався. Якісь дивні хлопці на фрегатах мене перехопили біля порту у туман чи зливу вшістьох. В решті тримали у бою з пів години, і щойно я вийшов, то не дотягнув до бою три метри, як туди зайшов останній учасник за Данію. Але навпроти був інший бій зі шведами, куди я успішно приєднався. На подив, шведи не втікли відразу, а дали бій та програли, хоча БР, скоріше за все у шведської сторони був приблизно такий самий, як у нас. Врешті ми не втратили жодного корабля. Заради справедливості, в нас був корабель третього рангу, а у шведів найтяжчою виявилась конституція. Це був, може, початок справжнього бою А пізніше, коли данці рушили на Авес, був трохи зайнятий, але потім вирішив приєднатися до інших. Пливу собі на Авес через океан, коли знову мене шведи перехопили (нещастя, і знайшли ж). Штук сім. Думав, кінець прочці, але ні, пройшов крізь них так близько, що міг плюнути в око капітанам одразу двох кораблів, став на курс та якось утік .
Starkos Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Доповню командора. Рішення перебратися прийняли не тільки через потуги із Данією, були ще декілька причин ))
Amphibian Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 Давно вже не грав. В цьому році спробую зібрати команду однодумців. Та вийти в море
Jecka Puls Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 (edited) Приветствую старого друга, когда планируешь возвращение? Пиши если что, я за Польшу иногда непись бью Edited March 14, 2018 by Jecka Puls
Amphibian Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Привет. Да я вот как бы смотрю что вайп был ( И я гол как сокол ( Что случилось ?
Velizariy Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Зараз в Голландії є один український клан GOGB. Допоможемо все нажите повернути та примножити.
Recommended Posts