Velizariy Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 23-го травня та 20-го червня наче будуть розпродажі у Стімі. Чи варто чекати знижок на ДЛС?
Velizariy Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 І є ще вистраждане питання щодо адекватної роботи гри з включеним антивірусом. Бо їх взаємний конфлікт - це поза межами здорового глузду....
slik Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 On 5/11/2019 at 9:43 PM, Velizariy said: І є ще вистраждане питання щодо адекватної роботи гри з включеним антивірусом. Бо їх взаємний конфлікт - це поза межами здорового глузду.... Тут не можу нічого сказати. Особисто я не стикався з такими проблемами. Багрепортів тоже здається немає.
Velizariy Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 (edited) Було, я навіть писав на початку про це. І нещодавно відсилав ще один багрепорт. Звертався і до підтримки антивірусу - але без вашої взаємної співпраці проблема нікуди не зникне. Власне я користуюся - https://zillya.ua/ Edited May 14, 2019 by Velizariy
slik Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 On 5/14/2019 at 12:10 PM, Velizariy said: Було, я навіть писав на початку про це. І нещодавно відсилав ще один багрепорт. Звертався і до підтримки антивірусу - але без вашої взаємної співпраці проблема нікуди не зникне. Власне я користуюся - https://zillya.ua/ Ну власне, крім zillya.ua більше не було я цей репорт пам'ятаю, але видно не знайшли в чому там проблема
Velizariy Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Один з модулів антивірусу (здається брандмаузер) блокує саме вихід в море чи битву. Діям в містах він не заважає. Я зв'язувався з розробниками й вони дивилися який модуль блокує гру. Але результату нема. Якби хоча б була можливість прописати людські правила для програм всередині антивірусу.... Може знов спробувати звязатися з розробниками антивырусу.
Velizariy Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 А ті товари в економічних місіях по 800 ваги - це просто "статичні заглушки" чи й справді запаковані товари. Просто подумалося що такі запаковані товари, які при доставці розпаковуються та переносяться в магазин, можуть стати джерелом різноманіття товарів та сировини в невеликих містах.
slik Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 12 hours ago, Velizariy said: це просто "статичні заглушки" Вірно. 12 hours ago, Velizariy said: Просто подумалося що такі запаковані товари, які при доставці розпаковуються та переносяться в магазин, можуть стати джерелом різноманіття товарів та сировини в невеликих містах. Не зрозумів про різноманіття.
Velizariy Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) А десь на форумі серед оновлень є інформація про роботу економіки міст в плані генерації товарів для продажу та ролі в перерозподілі товарів торговельними НПС? Я може щось не розумію в роботі економіки. Але думка була така. Зараз такі перевезення вантажів дуже поширене і воно виходить дохідніше за торгівлю різним крамом + воно йдуть по всім містам, маленьким або великим. І ці доставки заставляють гравців активно плавати по містам в які вони інакше навряд би зайшли б. Ідея в тому щоб замкнути в ці пакунки по 800 товари або ресурси - наприклад з рейсу в магазин потрапить 2-4 одиниць товару або до 50-100 одиниць ресурсу (з розрахунку що частина краму йде на розвиток міста та формування наступної посилки ще далі, а залишок опиняється в продажі). Гравець не знає що він перевозить, але перевозячи пакунок до міста одержувача він перевозить і крам частина якого опиниться в магазині. Таким чином гравці будуть частіше моніторити крамницю на предмет пошуку завезених ресурсів та краму. Можливо це буде гарною альтернативою випадковій генерації ресурсів + деякий цінний крам може з'явитися ближче до точки вигідного продажу. Quote В механике распределения редких пород дерева произошли следующие изменения: Значительно сокращено количество городов, которые производят редкие породы дерева на постоянной основе. Некоторые случайные города на карте могут иметь запасы редких пород дерева в ограниченных количествах Данные запасы могут быть добыты кланами при выполнении клановых миссий Клановые миссии доступны для владельца города и остальных кланов из его списка союзников. После исчерпания текущих запасов дерева, следующая партия появится в другом городе Список редких пород дерева: Live oak, white oak, bermuda cedar, teak, mahogany, caguarian, sabicu. Тобто чим більше краби краблять і перевозять товари - тим більше різноманітних товарів з'являється в магазинах. Щоправда тут є питання щодо замкнутості торговельних шляхів всередині "внутрішніх вод" нації. Оскільки максимально ефективно схема буде працювати саме при міжнаціональній торгівлі. Edited May 24, 2019 by Velizariy
Velizariy Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 (edited) На сайті https://na-map.netlify.com/ є один цікавий режим - показ торговельних шляхів. Що вони показують? Реальні перевезення гравців чи роботу НПС? Якщо це робота НПС - то вони як раз можуть стати тим ланцюжком яке поєднає замкнуті всередині національні торговельні маршрути гравців. Edited May 24, 2019 by Velizariy
slik Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 41 minutes ago, Velizariy said: Що вони показують? Реальні перевезення гравців чи роботу НПС? Не знаю А про решту: розмови про схожу систему були, але зараз йде підготовка до релізу, відповідно нічого не буде мінятись найближчим часом, пізніше до тих розмов вернемось.
Velizariy Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Виникло питання, чому я не зміг увійти в битву. Наче ж дружні клани серед атакуючих є... В бойовій групі я теж був.
slik Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 13 hours ago, Velizariy said: Виникло питання, чому я не зміг увійти в битву. Наче ж дружні клани серед атакуючих є... В бойовій групі я теж був. Там є атакуючий клан, і його друзі. Друзі друзів не попадають. В інформації по ПБ показано які клани можуть знайти.
Velizariy Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 А така велика кількість іспанських міст в ПВЕ буде зберігатися і надалі?
slik Posted June 14, 2019 Author Posted June 14, 2019 14 hours ago, Velizariy said: А така велика кількість іспанських міст в ПВЕ буде зберігатися і надалі? Можливі невеличкі коректування, але в цілому так і залишиться
Velizariy Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 І як тоді будуть реалізовуватися портові інвестиції на ПВЕ? Бо це все ж кланова особливість, а отже треба щось робити з можливістю кланів керувати містами. Можливо зробити ряд міст для яких можливий викуп патенту на керування у національного губернатора. Але тоді треба балансувати кількість міст у кожної нації.
slik Posted June 14, 2019 Author Posted June 14, 2019 39 minutes ago, Velizariy said: І як тоді будуть реалізовуватися портові інвестиції на ПВЕ? Як тільки будем знати то повідомимо
Velizariy Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Власне, а що з крафтом!!!!! Для кланів де є перерозподіл обов'язків по добуванню ресурсів це важливе питання, бо ті хто добуває ресурси виявилось застрягли без верфі на 1-х левелах і не можуть ефективно добувати ресурси. Якщо навіть очки ремесла у більшості віддати крафту кораблів, то тоді на крафт гармат, рому та ремок треба хоч якись відсоток зростання рівня дати.
Velizariy Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Чи варто гравцям розраховувати на якусь квестову складову гри? Дуже не вистачає місій на пошук та дослідження. Щось схоже на "пошук скарбів" чи дослідження карибських островів.
Velizariy Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 А можна зробити кілька статичних скрінів (вигляд "від борту") з розташуванням кораблів на відстані 250, 500 і 1000 (рядком)? І вигляд з бортів Тріньки, Вази та Віки. Бо щось ніяк далекомір не підлаштую.
Velizariy Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Quote Обновление №1: Treacherous waters - Обычное обновление с двумя-тремя патчами Завершение работ по локализации игры, в том числе - добавление переводов в клиент игры, которые были одобрены игроками Обновление №2: Unfinished business - постоянные обновления Добавление разнообразия в модули, книги и награды Чи планується офіційна українська локалізація на базі існуючої версії? Щодо модулів та книг. Мова йде про зміни характеристик існуючих книг чи введення нових?
slik Posted September 20, 2019 Author Posted September 20, 2019 2 hours ago, Velizariy said: Чи планується офіційна українська локалізація на базі існуючої версії? Так 2 hours ago, Velizariy said: Щодо модулів та книг. Мова йде про зміни характеристик існуючих книг чи введення нових? І нові і зміни 1
Velizariy Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 О, зовсім забув ще кілька моментів. Чи будуть зміни в ціноутворення торговельних товарів? Бо зараз вони майже не використовуються гравцями - вигідніше возити бочки та пасажирів. І виходить що різноманіття досить велике - але воно ніяк не впливає на гру... Можливо варто ввести торговельні місії на кшталт купити в місті А певну кількість товару (що виробляється в цьому місті) й довести його в місто В. Й отримати аналогічну бочкам винагороду.
slik Posted September 23, 2019 Author Posted September 23, 2019 On 9/20/2019 at 3:47 PM, Velizariy said: Можливо варто ввести торговельні місії на кшталт купити в місті А певну кількість товару (що виробляється в цьому місті) й довести його в місто В. Й отримати аналогічну бочкам винагороду. Є схожі кланові місії на доставку
Velizariy Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 19 hours ago, slik said: Є схожі кланові місії на доставку Те що я бачив - це скоріш крафтові місії. Поклади 5000-15000 дублонів і через 24 години забери 5000 колод цінної деревини. Ну.... таке... Я знаю вже де їх купити дешевше... Просто зараз навіть бочкові місії заставляють гравців рухатись по всій мапі - і зараз торговці постійно заходять у всі міста нації (я за себе як за голландця кажу) виконуючи доставки та набираючи місії. Але цю ситуацію адміністрація ніяк не використовує, а це ж гарна можливість зробити якусь цікавішу економічну модель. Ви вже змусили гравців рухатись по містам - треба щось далі думати і перетворювати цей рух з бочками та пасажирами на щось більше. + вже зараз почалися рейдерські атаки на торговців, а отже гравці вже самі створили собі рейдерські місії. + я сам бачив як гравці збираються разом в торговельні конвої. Бачив раз конвой більш ніж із 10 гравців на Індіаманах.
Recommended Posts