Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Velizariy said:

Є одне шкурне питання.... :)
Нагороди за проходження навчання - після релізу... що буде з ними. Наприклад я й досі його не пройшов, та не я один. Зараз всі думають, проходити  його чи залишити на реліз. То власне питання - після релізу - навчання та нагороди за навчання з'являться для всіх знов?

Поки-що не знаю

Posted

А можна якось внести ясність у це питання? 
Виявилось що воно досить актуальне... для багатьох...

Posted

Чи можна розраховувати на стабільну роботу гри з антивірусами після релізу?

Мене зокрема цікавить сумісність роботи з Zillya.

Posted
16 hours ago, Velizariy said:

Чи можна розраховувати на стабільну роботу гри з антивірусами після релізу?

Мене зокрема цікавить сумісність роботи з Zillya.

Якщо є проблеми - додайте гру в виключення.

Posted

Не виходить... Є якийсь внутрішній конфлікт - я вже писав про це в підтримку антивірусу, і простими методами проблема не вирішується. Було б непогано якщо ви б разом дійшли до робочого консенсусу (хоча б до прописаних в антивірусі правилах для гри). Бо зараз вимушений вимикати антивірус - а це не дуже добре... :(

Posted
13 hours ago, Velizariy said:

У зв'язку з новим інтерфейсом - чи буде новий файл для локалізації?

Так, буде

• Like 1
Posted (edited)

Скажіть будь ласка, в чому різниця між кольорами кораблів (синій, золотий ітд.)? 

Edited by Jecka Puls
Posted

Количеством апгрейдов которые можно установить:

Зеленый - 1

Серый - 2

Синий - 3

Фиолетовый - 4

Золотой - 5

Так же при крафте есть бонус, "вери фаст" и "Крампет" и тд.

Posted

Вже ні. Зелений та сірий прибрали. А сині можуть мати 4 слоти під модулі (робив такі), кажуть що і пурпурні іноді виходять з п'ятьма модулями... А от як випадають ті бонуси, що відображаються біля деревини.... це питання.

• 5 weeks later...
Posted

Виникло питання щодо прокачки торговельних кораблів (на слоти книг) - чому досвід за переходи між містами не записується в досвід керування торговим кораблем?

• 2 weeks later...
Posted

Друзі, а де тут дипломатія? Себто як подивитись відносини націй? Хто з ким воює, а в кого мир?.. не можу знайти

Posted (edited)

Трохи потестивши торгівлю, прийшов до висновку що короткі маршрути вигідніше ніж довгі

Приклад:  доставка 1 Aguayo cloth  з Вільемстада до Санто Домінго  з вирахуванням податків  1087 реал.  на відстань 298 км.

роблячи рейс в Каракас і назад  відстань 226 км. можна заробити 835 реал.

різниця  72 км  і  252 реал.  це майже ще похід в каракас +400 реал. і к тому же в безпечних водах

Чи буде це якось мінятись?

Edited by Jecka Puls
Posted
On 3/10/2019 at 1:33 AM, Jecka Puls said:

Чи буде це якось мінятись?

Так, в одному з наступних патчів нагороди за доставку будуть ребаланситись.

Posted
11 hours ago, slik said:

Так, в одному з наступних патчів нагороди за доставку будуть ребаланситись.

Дякую

• 1 month later...
Posted (edited)

Доброго дня. 

Мій приклад: Купив сьогодні в West End 9 коралов за 47772 і продав в San Agustin за 64413. Дохід з цієї угоди 16646 з них сплачені податки в розмірі 11218 тобто чистий прибуток 5428. Тут же в San Agustin знаходжу місію на доставку в West End вантажу за 95933. Тепер порівняємо 5428 і 95933 не рахуючи того що при торгівлі є ризик втратити корабель в моєму випадку Сноу за 4000 + 52549 за товар, у випадку з перевезенням тільки 4000 за корабель. В обох випадках витрата по часу близько півгодини реального часу.
Тепер запитання - скажіть будь ласка чи будуть змінюватися якось ці системи або так і залишаться. Як на мене в таких реаліях в торгівлі немає сенсу, адже можна займатися перевезенням пасажирів і вантажів і нічим не ризикувати.

Edited by Jecka Puls
Posted
21 hours ago, Jecka Puls said:

Доброго дня. 

Мій приклад: Купив сьогодні в West End 9 коралов за 47772 і продав в San Agustin за 64413. Дохід з цієї угоди 16646 з них сплачені податки в розмірі 11218 тобто чистий прибуток 5428. Тут же в San Agustin знаходжу місію на доставку в West End вантажу за 95933. Тепер порівняємо 5428 і 95933 не рахуючи того що при торгівлі є ризик втратити корабель в моєму випадку Сноу за 4000 + 52549 за товар, у випадку з перевезенням тільки 4000 за корабель. В обох випадках витрата по часу близько півгодини реального часу.
Тепер запитання - скажіть будь ласка чи будуть змінюватися якось ці системи або так і залишаться. Як на мене в таких реаліях в торгівлі немає сенсу, адже можна займатися перевезенням пасажирів і вантажів і нічим не ризикувати.

Кажуть, що будуть правити це

Posted
5 hours ago, slik said:

Кажуть, що будуть правити це

Дякую.

Чи буде гра розвиватись після релізу? Якщо да, буде збільшуватись штат команди щоб прискорити розробку? 

Posted
2 hours ago, Jecka Puls said:

В чому може бути поблема? 

Є набір наперід визначених повідомлень, вони є в файлі для перекладу, але деколи потрібно розіслати щось досі не передбачене, то воно розсиляється англійським текстом, і файл з перекладами тоді не задіяний.

Іншими словами: якщо адміністратор вирішить задіяти переклад, він розішле ключ перекладу, а може вирішити просто текст розіслати. В даномy випадку розісланий просто текст, а не ключ перекладу. Хоч текст і збігається. Видно просто забув про ключ :)

Posted

Відловили два бага з перекладом.

Перший щодо заголовку вікна в магазині:

20190504100024_1.jpg.faa027a4daa28b091f477d7063b361e1.jpg

А другий щодо "пустого" повідомлення у випадку коли гравець затоплює захоплений корабель.

20190503191043_1.jpg.1edd6c66518aab59ff79f57cd5417951.jpg

Posted
On 5/2/2019 at 11:22 AM, Jecka Puls said:

Дякую. Чи буде гра розвиватись після релізу? Якщо да, буде збільшуватись штат команди щоб прискорити розробку? 

Розвиватись буде звичайно, ну але все залежить від продаж.

On 5/4/2019 at 7:12 PM, Velizariy said:

Відловили два бага з перекладом.

Дякуємо