Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

Крафт - та торгівля виробленними товарами. Або ж - грабунок ворожих торгівельних суден.

Новий краф поки вивчаю - хочу почати з торгівлі гармат.

Posted

Боти стали спритнішими і бої стали цікавішими, але здається ШІ союзних кораблів змінився в гірший бік - вони наче стали обережніші. :(

Posted (edited)

І ще наче зменшили шкоду екіпажу від картечі - по вибитому борту повний залп забирає 1-2 людини. Ядра в корму дають набагато більшу шкоду. :(

ЗІ. Вибачаюсь, з каронадками впритул - все як в старі добрі часи. :)

Edited by Velizariy
Posted
On 12/7/2018 at 9:34 PM, Jecka Puls said:

Намагаюсь зайнятись торговлею, але як тільки когось зустрічаю в морі так відразу і атакують. Я не думаю что в ті часи так було щоб будь-який капітан міг атакувати без втрати репутації. Того і питаюсь чи не буде якось гра розвиватися в цьому напрямку?

Можна покликати когось для захисту :) Ну і свої додаткові кораблі додати в флот

Posted
6 hours ago, slik said:

Можна покликати когось для захисту :) Ну і свої додаткові кораблі додати в флот

З приводу покликати, не кожен захоче плавати по всій карті за тобою, а якщо бойовий флот тягати за собою, то вони не заходять в чужі порти, вчора довелося потопити свій Цербер що-б зайти в порт іншої нації

Posted (edited)

Кілька питань:

У верхньому правому кутку з'явилася вкладочка з дублонами - видає віконце з заробленими дублонами, сундуками та іншим. Якщо я програю іншому гравцю - все що знаходиться в цій вкладці стане його здобиччю чи залишиться при мені?

--------------

І щодо планів на 2019

• НПЦ станут более агрессивными в открытом мире и научатся лучше преследовать (НПЦ будет атаковать, если он уверен, что сможет догнать цель и дать ей хороший бой). Игрокам придется проявлять больше внимания, если рядом расположено крупное скопление кораблей (игроков или НПЦ)
  • Национальные НПЦ будут пытаться помочь соотечественникам, если окажутся рядом со сражением 

Можна більше подробиць щодо цього. Може навіть в тій темі щоб не дублювати відповіді. 
Цікавить дії НПС щодо чужих торгівців, та дії щодо низькорівневих гравців. Може варто пожаліти новачків та зробити якийсь мінімальну межу в рівні (по рангу гравця або гравців у бою) коли НПС не будуть проявляти ініціативу в атаці. 

Процесс перевода стартует со следующей недели, и будет включать в себя следующие языки:

Мова інтерфейсу на початковому етапі буде мінятися через налаштування гри чи через налаштування у Стімі?

Edited by Velizariy
Posted
26 minutes ago, Velizariy said:

Якщо я програю іншому гравцю - все що знаходиться в цій вкладці стане його здобиччю чи залишиться при мені?

Це так би мовити ваш банківський рахунок, все що туда попадає не може бути відібране ніким.

27 minutes ago, Velizariy said:

Мова інтерфейсу на початковому етапі буде мінятися через налаштування гри чи через налаштування у Стімі?

Тільки в налаштуваннях гри.

28 minutes ago, Velizariy said:

Можна більше подробиць щодо цього.

Якщо чесно, то я не в курсі поки що.

• Like 2
Posted

А що з досвідом за крафт? Якось впустив, а тепер дивлюся і не бачу жодного руху у очках за крафт. Хоча і ресурсів добуто і гармат відлито чимало. :(

Виходить вся робота в пусту. :(

Posted
On 12/16/2018 at 11:33 AM, Velizariy said:

А що з досвідом за крафт? Якось впустив, а тепер дивлюся і не бачу жодного руху у очках за крафт. Хоча і ресурсів добуто і гармат відлито чимало. :(

Виходить вся робота в пусту. :(

Відливання пушок не дає очки досвіду, фактично очки досвіду даються лише за крафт кораблів (здається). І ще варіант: максимальний рівень крафту 50, після цього не піднімається.

Posted

Ще ремнабори дають очки досвіду у крафт. Виникло ще питання по академії і продукції що вона виробляє, але сформулюю питання вже ввечері. 

Posted
7 minutes ago, WowkaKep said:

Почав переклаd , хто хоче опомогти почніть з низу

Раджу вигрузити в гугл таблицю і додати редакторів за бажанням, так є можливість спільно працювати :) Потім можна просто File -> Download As -> csv

• Like 1
Posted

WowkaKep - супер. Тіки винесіть обговорення перекладу в окрему тему. І мабуть гугл таблиця буде оптимальним варіантом.

Мій рівень англійської не дуже - але спробую допомогти. :)

Posted (edited)

Допоможіть, як зробити розмір тексту в червоних квадратах як в зелених

20181222213313_1.jpg.cc44d7c882d4f801200814f787aa96a5.jpg

Edited by Jecka Puls
Posted

Я так розумію всі ресурси, кораблі, будівлі та оутпости при релізі будуть видалені з акаунту? Коли це приблизно буде?

Posted

Яким ви там перекладачем користувалися?
Що це за "скорість", "маньовреність", "паруса", "основна мачта" та "мортіра"!
Повинно бути швидкість, маневреність, вітрила, грот-щогла та мортира.

Posted
On 12/22/2018 at 9:39 PM, Jecka Puls said:

Допоможіть, як зробити розмір тексту в червоних квадратах як в зелених

Зменшити довжину тексту. Розмір підбирається автоматично відносно довжини тексту. Правда дивно що "Швидкість" (скорість :D) зменшило. Треба буде глянути.

Posted (edited)
6 minutes ago, slik said:

Зменшити довжину тексту. Розмір підбирається автоматично відносно довжини тексту. Правда дивно що "Швидкість" (скорість :D) зменшило. Треба буде глянути.

Спробую =))

Edited by Jecka Puls
  • 2 weeks later...
Posted
14 hours ago, Velizariy said:

Зник індикатор стану кораблів.

Треба галочку поставити (білий такий квадратик справа зверху)

• Like 1
Posted

Є одне шкурне питання.... :)
Нагороди за проходження навчання - після релізу... що буде з ними. Наприклад я й досі його не пройшов, та не я один. Зараз всі думають, проходити  його чи залишити на реліз. То власне питання - після релізу - навчання та нагороди за навчання з'являться для всіх знов?