Velizariy Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Крафт - та торгівля виробленними товарами. Або ж - грабунок ворожих торгівельних суден. Новий краф поки вивчаю - хочу почати з торгівлі гармат.
Velizariy Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Боти стали спритнішими і бої стали цікавішими, але здається ШІ союзних кораблів змінився в гірший бік - вони наче стали обережніші.
Velizariy Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) І ще наче зменшили шкоду екіпажу від картечі - по вибитому борту повний залп забирає 1-2 людини. Ядра в корму дають набагато більшу шкоду. ЗІ. Вибачаюсь, з каронадками впритул - все як в старі добрі часи. Edited December 10, 2018 by Velizariy
slik Posted December 10, 2018 Author Posted December 10, 2018 On 12/7/2018 at 9:34 PM, Jecka Puls said: Намагаюсь зайнятись торговлею, але як тільки когось зустрічаю в морі так відразу і атакують. Я не думаю что в ті часи так було щоб будь-який капітан міг атакувати без втрати репутації. Того і питаюсь чи не буде якось гра розвиватися в цьому напрямку? Можна покликати когось для захисту Ну і свої додаткові кораблі додати в флот
Jecka Puls Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 6 hours ago, slik said: Можна покликати когось для захисту Ну і свої додаткові кораблі додати в флот З приводу покликати, не кожен захоче плавати по всій карті за тобою, а якщо бойовий флот тягати за собою, то вони не заходять в чужі порти, вчора довелося потопити свій Цербер що-б зайти в порт іншої нації
Jecka Puls Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Якщо не помиляюсь то 1-ші рейти прибрали з ОМ (сегодні бачив Викторію та Океан)
Velizariy Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 (edited) Кілька питань: У верхньому правому кутку з'явилася вкладочка з дублонами - видає віконце з заробленими дублонами, сундуками та іншим. Якщо я програю іншому гравцю - все що знаходиться в цій вкладці стане його здобиччю чи залишиться при мені? -------------- І щодо планів на 2019 Quote НПЦ станут более агрессивными в открытом мире и научатся лучше преследовать (НПЦ будет атаковать, если он уверен, что сможет догнать цель и дать ей хороший бой). Игрокам придется проявлять больше внимания, если рядом расположено крупное скопление кораблей (игроков или НПЦ) Национальные НПЦ будут пытаться помочь соотечественникам, если окажутся рядом со сражением Можна більше подробиць щодо цього. Може навіть в тій темі щоб не дублювати відповіді. Цікавить дії НПС щодо чужих торгівців, та дії щодо низькорівневих гравців. Може варто пожаліти новачків та зробити якийсь мінімальну межу в рівні (по рангу гравця або гравців у бою) коли НПС не будуть проявляти ініціативу в атаці. Quote Процесс перевода стартует со следующей недели, и будет включать в себя следующие языки: Мова інтерфейсу на початковому етапі буде мінятися через налаштування гри чи через налаштування у Стімі? Edited December 13, 2018 by Velizariy
slik Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 26 minutes ago, Velizariy said: Якщо я програю іншому гравцю - все що знаходиться в цій вкладці стане його здобиччю чи залишиться при мені? Це так би мовити ваш банківський рахунок, все що туда попадає не може бути відібране ніким. 27 minutes ago, Velizariy said: Мова інтерфейсу на початковому етапі буде мінятися через налаштування гри чи через налаштування у Стімі? Тільки в налаштуваннях гри. 28 minutes ago, Velizariy said: Можна більше подробиць щодо цього. Якщо чесно, то я не в курсі поки що. 2
Velizariy Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 А що з досвідом за крафт? Якось впустив, а тепер дивлюся і не бачу жодного руху у очках за крафт. Хоча і ресурсів добуто і гармат відлито чимало. Виходить вся робота в пусту.
slik Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 On 12/16/2018 at 11:33 AM, Velizariy said: А що з досвідом за крафт? Якось впустив, а тепер дивлюся і не бачу жодного руху у очках за крафт. Хоча і ресурсів добуто і гармат відлито чимало. Виходить вся робота в пусту. Відливання пушок не дає очки досвіду, фактично очки досвіду даються лише за крафт кораблів (здається). І ще варіант: максимальний рівень крафту 50, після цього не піднімається.
Velizariy Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ще ремнабори дають очки досвіду у крафт. Виникло ще питання по академії і продукції що вона виробляє, але сформулюю питання вже ввечері.
WowkaKep Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Почав переклаd , хто хоче опомогти почніть з низу 1
slik Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 7 minutes ago, WowkaKep said: Почав переклаd , хто хоче опомогти почніть з низу Раджу вигрузити в гугл таблицю і додати редакторів за бажанням, так є можливість спільно працювати Потім можна просто File -> Download As -> csv 1
slik Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 Написав інструкцію по гугл таблицям і перекладуhttps://forum.game-labs.net/topic/27839-custom-localization-file-discussions/?tab=comments#comment-607393
Velizariy Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 WowkaKep - супер. Тіки винесіть обговорення перекладу в окрему тему. І мабуть гугл таблиця буде оптимальним варіантом. Мій рівень англійської не дуже - але спробую допомогти.
Jecka Puls Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) Допоможіть, як зробити розмір тексту в червоних квадратах як в зелених Edited December 22, 2018 by Jecka Puls
Velizariy Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Я так розумію всі ресурси, кораблі, будівлі та оутпости при релізі будуть видалені з акаунту? Коли це приблизно буде?
Captain Flint Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Яким ви там перекладачем користувалися? Що це за "скорість", "маньовреність", "паруса", "основна мачта" та "мортіра"! Повинно бути швидкість, маневреність, вітрила, грот-щогла та мортира.
Jecka Puls Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Дикую за зауваження, виправлю. Тільки це не та тема
slik Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 On 12/22/2018 at 9:39 PM, Jecka Puls said: Допоможіть, як зробити розмір тексту в червоних квадратах як в зелених Зменшити довжину тексту. Розмір підбирається автоматично відносно довжини тексту. Правда дивно що "Швидкість" (скорість :D) зменшило. Треба буде глянути.
Jecka Puls Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 (edited) 6 minutes ago, slik said: Зменшити довжину тексту. Розмір підбирається автоматично відносно довжини тексту. Правда дивно що "Швидкість" (скорість :D) зменшило. Треба буде глянути. Спробую =)) Edited December 24, 2018 by Jecka Puls
slik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 14 hours ago, Velizariy said: Зник індикатор стану кораблів. Треба галочку поставити (білий такий квадратик справа зверху) 1
Velizariy Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Є одне шкурне питання.... Нагороди за проходження навчання - після релізу... що буде з ними. Наприклад я й досі його не пройшов, та не я один. Зараз всі думають, проходити його чи залишити на реліз. То власне питання - після релізу - навчання та нагороди за навчання з'являться для всіх знов?
Recommended Posts