slik Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Тут можна задати свої питання і отримати відповіді без обговорень.
GerUA Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Доброго дня! Шановні розробники,чи можно дізнатися чи дає тик (Тикове дерево) бонуси кораблям які з нього побудовані (і якщо так, то які)? Чи це просто дефолтна деревина без бонусів та особливостей? Edited March 20, 2016 by GerUA
slik Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Доброго дня! Шановні розробники,чи можно дізнатися чи дає тик (Тикове дерево) бонуси кораблям які з нього побудовані (і якщо так, то які)? Чи це просто дефолтна деревина без бонусів та особливостей? Тік дає бонус до класу броні (HP бортів не міняється, але важче пробити). Дивитись тут. 1
GerUA Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ще таке питання: під час вайпу буде збережено загальний досвід та досвід з крафту, а чи будуть збережені рецепти крафту кораблів?
slik Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Ще таке питання: під час вайпу буде збережено загальний досвід та досвід з крафту, а чи будуть збережені рецепти крафту кораблів? Ні. Була мова про те що зараз дістати blueprints дуже просто, тому це не велика втрата. 1
Qantas Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Зі святами усіх, гра дуже сподобалась, і виникло запитання як я можу (і чи зможу) пограти у неї до релізу ? Edited January 9, 2017 by Qantas
slik Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 2 hours ago, Qantas said: Зі святами усіх, гра дуже сподобалась, і виникло запитання як я можу (і чи зможу) пограти у неї до релізу ? Так, звичайно, її можна придбати на Стімі http://store.steampowered.com/app/311310/
GerUA Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Яким чином можна знайти/отримати креслення шлюпу Rattlesnake?
Velizariy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) Не можу зрозуміти чому на початку гри замість базового корабля я бачу тільки хвилі. І нічого не можу зробити. Edited September 1, 2018 by Velizariy
Velizariy Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) Відправив ще першого разу. І зараз додав. Відеодрайвера оновив, файли через стім перевірив. "Хвилі" що в навчанні, що у вільному плаванні. Ще може піти постійне завантаження місії. Завантажиться - 2 с хвиль - та на нове коло. Вимикаю гру разом зі стімом. А далі вимушений зносити акаунт в грі - бо при вході після грубого виключення знов викидає на хвилі без шансу потрапити в порт. Win10 64x AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 8Gb NVIDIA GeForse GTX1050 Таке вже в когось було, чи я один такий щасливець. 😭 Edited September 3, 2018 by Velizariy
Alex B. Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 On 9/1/2018 at 3:33 PM, Velizariy said: Не можу зрозуміти чому на початку гри замість базового корабля я бачу тільки хвилі. І нічого не можу зробити. 1. Убедитесь, что роутер или какая-то программа не блокирует порты 7770, 8089, 5672, 5222, 8080, 21020-21036, 7401-7600. 2. Так же выключите программы(если используются) которые дают нагрузку на интернет соединение(torrent programs, netflix clients...). 3. Отключите антивирус, k9 web protection filter или что-то подобное этим фильтрам. 1
Velizariy Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 А чи можливо домовитися в грі про тимчасову "аренду" Indiaman? На початку гри випав з пляшки Indiaman з вантажем за 2000, а я з дуру активував. Тепер нічим не візьму вантаж. Граю за Нідерланди.
slik Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 Думаю треба соціалізуватись, знайти друзів, які допоможуть 1
Velizariy Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Хочу все ж спробувати наскільки я зможу пройти сам. Але напрямок вирішення проблеми зрозумів.
Velizariy Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Trader tool - яка роль цієї вкладки? Окрім можливості оцінки місцезнаходження на мапі. Вірніше що повинні вказувати цифри під колонками "Купівля/Продаж".
Velizariy Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Вчора зіткнувся з цікавим збігом обставин. Брав на абордаж піратський Сноу і в період підготовки до атаки (коли вже йшов відлік часу) союзний корабель влучним пострілом розпочав пожежу на ворожому кораблі. Я завершив абордаж та відійшов, але що б було коли я б вибив весь екіпаж супротивника. Мій корабель би загорівся і я б його втратив? Про подібну ситуацію читав раніше.
slik Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 10 hours ago, Velizariy said: Вчора зіткнувся з цікавим збігом обставин. Брав на абордаж піратський Сноу і в період підготовки до атаки (коли вже йшов відлік часу) союзний корабель влучним пострілом розпочав пожежу на ворожому кораблі. Я завершив абордаж та відійшов, але що б було коли я б вибив весь екіпаж супротивника. Мій корабель би загорівся і я б його втратив? Про подібну ситуацію читав раніше. Якщо питання саме про пожежу, то та, вогонь може перекидатись з корабля на корабель, а ще є шанс вибуху крюйткамери..
Velizariy Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 (edited) Є питання по абордажу. Наскільки треба вибити екіпаж супротивника щоб він не міг ініціювати абордаж? Нижче мінімальної кількості екіпажу, чи нижче 50? Edited October 21, 2018 by Velizariy
slik Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 21 hours ago, Velizariy said: Є питання по абордажу. Наскільки треба вибити екіпаж супротивника щоб він не міг ініціювати абордаж? Нижче мінімальної кількості екіпажу, чи нижче 50? Обмежень немає, навіть з 2 людьми можна взяти на абордаж
Jecka Puls Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Скажiть а политiка та дiпломатiя будуть у грi?
slik Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 17 hours ago, Jecka Puls said: Скажiть а политiка та дiпломатiя будуть у грi? Вже були, але якось не дуже зайшло, особисті домовленості виявились цікавішими
Jecka Puls Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Намагаюсь зайнятись торговлею, але як тільки когось зустрічаю в морі так відразу і атакують. Я не думаю что в ті часи так було щоб будь-який капітан міг атакувати без втрати репутації. Того і питаюсь чи не буде якось гра розвиватися в цьому напрямку?
Recommended Posts