Cassius Chaerea Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Asi to není dost zřejmé. S kamarády hájíme holandské západoindické državy.
Narmorus Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Asi to není dost zřejmé. S kamarády hájíme holandské západoindické državy. Mohl bych se pridat?Mate nejake TS nebo forum kde to muzeme probrat?
Cassius Chaerea Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Mohl bych se pridat?Mate nejake TS nebo forum kde to muzeme probrat? Jasně nechal jsem ti adresu TS ve hře.
Michal Hendrix Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ahoj měl bych také zájem o klan. Zatím jsem u Britů nebo aspoň o přátele na chatu nebo ts. ve hře jsem InkognitoxCZ a na Steamu Inkognitoxx někdo napište díky. Hledám spoluhráče, už to sem píšu asi po 3 a pořád mi to neschvalujou nevim co to tu je.. =X jinak ve hře InkognitoCz popř vzkaz sem na forum. Díky!
Cassius Chaerea Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 (edited) Hoj, jestli chceš přidej se také k nám. S přechodem k Holanďanům ti pomůžeme. Adresu na TS jsem ti nechal ve hře. Edited August 29, 2016 by Cassius Chaerea
H0nzaCZE Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Hele teď si nejsem jistej ale nemá Holandsko alianci s USA/GB ?? nebo válku??? pokud by tm byla aliance tak bych rád přestoupil a šel za váma jelikož u amíků je to samej američan a odpoledne nebo k večeru je tam poloprázdno, jak je to u vás?? je tam nějaká aktivita a dělání fleet misí ?? nebo jen huntění enemy.
Cassius Chaerea Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Každé dělo navíc je v naší flotile vítáno s otevřenou náručí. Samozřejmě byznys, ale i boje proti AI i lidem si s námi jistě užiješ dost. Poslal jsem ti do hry odkaz na TS.
kild Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Zdravim panove... Jsem rad ze se tady naslo par cechu.. hraju za anglany tak bych se rad pripojil k ostatnim... Ale mam takovej malej problem. snad me nekdo pomuze nebo alespon neco vysvetli. Hru hraju od prvniho dne co zacla byt verejna. problem je ze sem si dal pul roku prestavku a ted kdyz sem prisel tak sem zjistil ze se hodne veci zmenilo... Kdyz borduju nepritele a vymlatim mu celou posadku a vyhraju tak kdyz prichazim do faze ze zmacknu ESC abych opustil vyhranou hru tak ocekavam ze tam bude lod kterou jsem ziskal a poslu si ji do pristavu... lod tam neni a misto toho mam jen penize... ale ja bych chtel capnout lod.... musim nejak presunout vojaky na tu lod nebo sem ji moc rozstrilel bok a lod se potopila behem 1sek.. nebo co delam spatne? Diky za odpovedi a snad se uvidime ve hre!
Cassius Chaerea Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 lod tam neni a misto toho mam jen penize... ale ja bych chtel capnout lod.... Předpokládám že si chtěl ukořistit loď 1. třídy. Ty ostatní se capnout dají normálně. Když tam nikdo jiný není, než jen ty a loď která se vzdala pak ti automaticky připadne. Ale lodě první třídy takhle nejdou zajímat. Nějaký český Anglány tu jistě asi taky najdeš. Kdyby si chtěl přeskočit k Holanďanům, tak jsem ti poslal TS do pm ve hře.
Cpt Mikhail Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 On 9/14/2016 at 3:56 PM, Cassius Chaerea said: Předpokládám že si chtěl ukořistit loď 1. třídy. Ty ostatní se capnout dají normálně. Když tam nikdo jiný není, než jen ty a loď která se vzdala pak ti automaticky připadne. Ale lodě první třídy takhle nejdou zajímat. Nějaký český Anglány tu jistě asi taky najdeš. Kdyby si chtěl přeskočit k Holanďanům, tak jsem ti poslal TS do pm ve hře. Ahoj, mal by som záujem o vstup. Len začínam, ale plánujem hrať dlhodobo. Hru sledujem viac ako rok. Základy mám. Len v klane ide všetko ľahšie. Mám snahu sa učiť.
Gronus Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Zdar, po dlouhé době, jsem zase začal, hrát od začátku a hledám nějakou CZ/SK partu, nebo lidi na občasné (někdy velice intenzivní) hraní. Můžeme i něco rozjet jako nějaký přátelský svaz nevázaný flotilou jen národností ve hře prostě nějakou partu. Hru beru s nadhledem a na nějaký velký řád na TS3 si nepotrpím, hraji pro zábavu ne pro dril a ponižování Dejte vědět kdo kde hrajete díky.
Rolmus Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ahojte, nedávno som si kúpil hru Naval Action a chcel by som sa pridať do klanu, hrám za Holanďanov, momentálne som v klane, ale moja angličtina nie je na takej úrovni, aby som s nimi vedel plynule komunikovať cez TS, preto by som sa chcel pridať k CZ / SK klanu v hre sa volám RolmusSK tak mi môžte napísať aj v hre, ďakujem
C0R0NERcz Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Hlásím tři další Čechy v holandské flotile. Jsme na teamspeaku 212.96.161.146
martenMK Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Ahoj, hraje to ještě někdo :-D nedávno jsem koupil, včera nainstaloval. Online lidí moc není, tady je to taky nějak mrtvý..... S dovolením využívám toto vlákno na můj dotaz. Cz flotila je pouze u Holanďanů, nebo jsou i jiné? 1
Hači_CZ Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 (edited) Zdravím... Pokud by měl někdo zájem o CZ/SK klan. Nacházíme se u ****** a klan se jmenuje TERRS. Kontakty na nás: Steam skupina: http://steamcommunity.com/groups/TerraNaval Team speak: ts3.terrasancta.cz:9352 Webové stránky: http://terrasancta.cz/index.php A nebo přímo ve hře můžete kontaktovat mě Haci nebo Stelixxx a nebo TNT. Budem doufat že se CZ/SK komunita rozroste. 😉 Zatím Zdárec a O7 na moři. Edited September 23, 2019 by Hači_CZ
Anaxim Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Zdravím jsme 2 cz sk hraci a hledame nejakej CZ SK clan na pvp serveru hra nas baví a nechceme hrat solo a podivat se do nejakých vetsich bitev dekuji nick ve Hře Anaxim PVP Brit
Ink Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 12 hours ago, Anaxim said: Zdravím jsme 2 cz sk hraci a hledame nejakej CZ SK clan na pvp serveru hra nas baví a nechceme hrat solo a podivat se do nejakých vetsich bitev dekuji nick ve Hře Anaxim PVP Brit Greetings Captain! Make sure to visit our official NA discord server, where you might also find friends to play with: https://discord.gg/WsxaUse
Flying Death Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 On 2/23/2021 at 10:21 PM, Anaxim said: Zdravím jsme 2 cz sk hraci a hledame nejakej CZ SK clan na pvp serveru hra nas baví a nechceme hrat solo a podivat se do nejakých vetsich bitev dekuji nick ve Hře Anaxim PVP Brit nechcete prejsť k pirátom? Anglánov nemusím, ale tiež nemám s kým hrať.
Recommended Posts