Hark Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 (edited) Ahoy! Pokud jste nekdo koupili tuto hru a mate zajem o kontakt, dejte vedet. Hraji za brity - hlavni pristav Kingston Edited August 11, 2016 by Hark 1
pacho Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ahoj asi blbá otázka, ale kde sa to dá kúpiť? Našiel som len čo to stojí ale asi som to prehliadol, že ako sa to dá kúpiť.
Jovzin Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Ahoj Asi som ti uz aj pisal na Reddite ak si to ty. Ja hram uz od Aprila za Anglanov a som v SLRN guilde.
Lukso Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nazdar, hľadám niekoho s kým by sa táto hra dala hrať, kúpil som ju v piatok . Keby niečo kontaktujte ma na steame LuksoSVK - http://steamcommunity.com/id/luksosvk?l
Voi_Ta Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Čau, do českého klanu nechci, ale když si budete chtít společně zahrát, tak se rád přidám. Hraju za dány. steamcommunity.com/profiles/76561198020010845
janmensik Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Také se hlásím, hraju za UK, většinou podvečer/večer. zatím jsme Ensign, ale v Sea Trials jsem měl pár dobrých bitev v Suprise a Victory. Asi půjdu do SLRN guildy.
Chroustall Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Zdravím, dnes sem si koupil tuto hru. Rád se k někomu pripojím . Preferuji Velkou Britanii, Francii a Dány Steam : Chroustall
Chroustall Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ahojte su tu aj česko-slovensky pirati? Ahoj, za piráty jsme hráli a bohužel komunita tam byla otřesná, tak jsme přešli k Dánum kde vládnul Rus... tajkže jsme nakonec všichni skončili za Brity
Lavak Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 To je škoda. Da sa konvertovat na inu frakciu beztrestne alebo si clovek musi spravit novy profil.
Chroustall Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 To je škoda. Da sa konvertovat na inu frakciu beztrestne alebo si clovek musi spravit novy profil. Ano dá stači když přijedeš do neutralního přístavu, dáš nám goldy a věci o které nechceš přijít a pak si založíš novou postavu... XP a rank ti zůstanou a zybtek ti dáme Jinak Steam Chroustall
Mirrec Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Hraju za Anglany (v kazde lodickove hre kde je maji zane hraju ) pisnete nejake niky ve hre at nemusim plout sam ja mam ve hre nick Mirrec
Armored_Sheep Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ahoj, zdravím krajany! Hraju za Brity s klanem DOGS (Devil Dogs). Jsou tam většinou Holanďané a Američani co přešli z PvP 2. Zvládám se s nimi bavit anglicky v chatu nebo na TeamSpeaku. Máme tam několik stavitelů s úrovní 50. Jezdíme jak Fleet a Epic mise tak i Port Battles. Ve hře mám nick Armored Sheep. 1
H0nzaCZE Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Zdarec, je tu ještě vůbec někdo??? Btw hrajete tu někdo za Amíky???
Cassius Chaerea Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) Zdarec, je tu ještě vůbec někdo??? Btw hrajete tu někdo za Amíky??? Hoj, s kamarády hrajeme za oranžové barvy. Flotila "BH" Bludný Holanďan. Edited August 18, 2016 by Cassius Chaerea
The_Scipio Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ahoy ,RDNN Dánsko - Norsko mezinárodní klan , anglicky mluvící . Chcete-li hrát "tvrdou režim" PVP- orientovaný , ale také běží nějaké PVE . vícenásobná úroveň 50 craftereforumdanmarknorge.org
Tomiket Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ahoj. Ve hře od Ledna. Jak je u mě zvykem, pokud nejní k dispozici Portugalsko, tak za Brity. Solo, bez klanu, necítím se na komunikaci přes teamspeak s anglicky mluvícími. Neb by to špatně dopadlo. :-D. Nicméně několikrát denně bývám ve hře. obvykle když je přítomen kamarád, jezdíme mise pro flotilu. ve 2 . (200xp) případně na obchodní cesty. Pokud by byl zájem, možno mě ve hře písnout a něco domluvit. K dispozici Výroba 50lvl. většinou za suroviny. (Nick stejný jako zde )
Tomiket Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Nicméně neuvažoval jste někdo zažádat o CZ/SK sekci zde na foru?
Cassius Chaerea Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Na to tu asi není dost CZ/SK mluvících. Ale když se toho ujmeš budeme jen rádi.
Tomiket Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Věřím, že by tu lidí bylo dost, Vůle by byla. Ale problémem u mě je angličtina. Necítím se na to, abych byl schopen překládat informace pro jiné, či fungoval jako prostředník mezi námi a dev. Vlastní forum jsem si už vedl pro cech v jinéh hře, tak jistá nepatrná zkušenost by byla. Pokud by se ovšem našel někdo kdo by se toho nebál, rád se k němu připojím.
Tomiket Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Zkusím to probrat ještě s kamarádem, až bude mít opět ranní a snad se mě jej do toho podaři voperovat
Recommended Posts