Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoy!

Pokud jste nekdo koupili tuto hru a mate zajem o kontakt, dejte vedet.

Hraji za brity - hlavni pristav Kingston

Edited by Hark
  • Like 1
Posted

Ahoj

asi blbá otázka, ale kde sa to dá kúpiť? Našiel som len čo to stojí ale asi som to prehliadol, že ako sa to dá kúpiť. 

Posted

Čau, do českého klanu nechci, ale když si budete chtít společně zahrát, tak se rád přidám. Hraju za dány.

steamcommunity.com/profiles/76561198020010845

• 4 weeks later...
Posted

Také se hlásím, hraju za UK, většinou podvečer/večer. 

zatím jsme Ensign, ale v Sea Trials jsem měl pár dobrých bitev v Suprise a Victory. Asi půjdu do SLRN guildy.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ahojte su tu aj česko-slovensky pirati?  :)

Ahoj, za piráty jsme hráli a bohužel komunita tam byla otřesná, tak jsme přešli k Dánum kde vládnul Rus... tajkže jsme nakonec všichni skončili za Brity :)

Posted

To je škoda. Da sa konvertovat na inu frakciu beztrestne alebo si clovek musi spravit novy profil.

Ano dá :) stači když přijedeš do neutralního přístavu, dáš nám goldy a věci o které nechceš přijít a pak si založíš novou postavu... XP a rank ti zůstanou a zybtek ti dáme :) Jinak Steam Chroustall 

• 3 months later...
Posted

Hraju za Anglany (v kazde lodickove hre kde je maji zane hraju :D ) pisnete nejake niky ve hre :D at nemusim plout sam :D ja mam ve hre nick Mirrec

Posted

Ahoj,

zdravím krajany! Hraju za Brity s klanem DOGS (Devil Dogs). Jsou tam většinou Holanďané a Američani co přešli z PvP 2. Zvládám se s nimi bavit anglicky v chatu nebo na TeamSpeaku. Máme tam několik stavitelů s úrovní 50. Jezdíme jak Fleet a Epic mise tak i Port Battles. Ve hře mám nick Armored Sheep.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Zdarec, je tu ještě vůbec někdo??? Btw hrajete tu někdo za Amíky???

Hoj,

s kamarády hrajeme za oranžové barvy. Flotila "BH" Bludný Holanďan.

Edited by Cassius Chaerea
Posted

Ahoy ,

RDNN Dánsko - Norsko mezinárodní klan , anglicky mluvící . Chcete-li hrát "tvrdou režim"

PVP- orientovaný , ale také běží nějaké PVE . vícenásobná úroveň 50 craftere
forum
danmarknorge.org

• 2 weeks later...
Posted

Ahoj.

Ve hře od Ledna.

Jak je u mě zvykem, pokud nejní k dispozici Portugalsko, tak za Brity.

Solo, bez klanu, necítím se na komunikaci přes teamspeak s anglicky mluvícími.  Neb by to špatně dopadlo. :-D.

Nicméně několikrát denně bývám ve hře. obvykle když je přítomen kamarád,  jezdíme mise pro flotilu. ve 2 . (200xp) případně na obchodní cesty.

Pokud by byl zájem, možno mě ve hře písnout a něco domluvit.

K dispozici Výroba 50lvl. většinou za suroviny. ;)

(Nick stejný jako zde ;))

Posted

Věřím, že by tu lidí bylo dost,

Vůle by byla. Ale problémem u mě je angličtina. Necítím se na to, abych byl schopen překládat informace pro jiné, či fungoval jako prostředník mezi námi a dev.

Vlastní forum jsem si už vedl pro cech v jinéh hře, tak jistá nepatrná zkušenost by byla.

Pokud by se ovšem našel někdo kdo by se toho nebál, rád se k němu připojím.