Velizariy Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) Хотілося б обговорити варіації деревини для крафту кораблів та стратегії їх модифікації. Варіацій на перший здається досить багато, але, як мені здається, по факту використовують лише обмежену кількість порід деревини. Сервіс для підбору та порівняння (в тому числі ) характеристик кораблів виготовлених з різних порід деревини (натискати "Ігрові модулі" - "Кораблі") - https://na-map.netlify.com/ Сайт для розрахунку ресурсів для побудови корабля (є розбіжності з фактичними цифрами у грі та здається нема можливості вибору дошок) - http://www.navalactioncraft.com/craft-ship/traders-lynx Edited December 22, 2018 by Velizariy
Velizariy Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Виникла цікава думка при крафті вкластися в швидкість, а зменшення характеристик корпусу компенсувати модулями. Чи є це розповсюдженою практикою? І виникло питання про крафт кораблів з 4 та 5 слотами для модулів. Які вимоги необхідно виконати щоб мати змогу їх робити. Чи їх виготовлення це гра випадку? Чи грають перки по крафту кораблів тут якусь роль? Вони ж наче лише зменшують витрати робочих годин на побудову корабля...
Velizariy Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 Калькулятор крафту в гугл документах. Автор - https://docs.google.com/spreadsheets/d/13xWnLV_XNN-QtgaJvc3ZTd1Hm8LHtv0dvUglgLM8Q3o/edit#gid=0
Velizariy Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 (edited) Зараз граюся з вибором деревини для Кнсти Класік. Виникло питання щодо товщини броні (Thickness) - я так розумію приріст товщини броні при гіршому прирості міцності (хп) - є більш оптимальною тактикою ніж просте нарощування міцності корпусу. От приглядаюся до комбінацій: Sabicu/Sabicu, Тік/Sabicu, Тік/Білий дуб, Тік/Тік, Тік/дуб (економ варіант). Як раз без сильних втрат по швидкості... ЗІ. Тактика швидкого корпусу з модулями на міцність дала суперечливий результат. І він плаває від рангу до рангу... Edited January 4, 2019 by Velizariy
Velizariy Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Ще цікаве практичне питання. Щодо ефективності саме форми корпусу корабля. Наприклад Реноме має помітний нахил і здається у нього кількість рикошетів більша. Наскільки це підтверджується на практиці і які ще кораблі мають такий вигін. От тут як раз би у нагоді стала б можливість покрутити всі моделі кораблів у грі. 😏
Velizariy Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Я так розумію тепер міста можуть давати бонуси при будівництві кораблів. А які фактично параметри і на скільки можна підняти? Десь може на форумі вже обговорювали?
slik Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 On 5/4/2019 at 7:14 PM, Velizariy said: Я так розумію тепер міста можуть давати бонуси при будівництві кораблів. А які фактично параметри і на скільки можна підняти? Десь може на форумі вже обговорювали? Глянути можна в вікні інвестицій, яке доступне клану що захопив порт або тим, хто в списку друзів того клану. Може на форумі вже викладали скріншоти чи характеристики бонусів, не знаю.
Recommended Posts