Velizariy Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) slik, при локалізації ми час від часу стикаємося з тим що в грі текст іноді ставиться в лапках. Як прибрати цей баг - адже в таблиці лапки не відображаються Edited December 27, 2018 by Velizariy
slik Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 2 hours ago, Velizariy said: slik, при локалізації ми час від часу стикаємося з тим що в грі текст іноді ставиться в лапках. Як прибрати цей баг - адже в таблиці лапки не відображаються Дайте мені приклад такої строчки, я провірю детальніше.
WowkaKep Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 "<color=red>Ця дія видалить ваш контракт, і всі предмети і гроші будуть втрачені.</color> Натисніть кнопку Видалити, щоб видалити контракт." Лапки присутні, якщо в реченні присутня кома, або воно відображається в декілька рядків
WowkaKep Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Панель порту в низу , де пояснення значків ButtonsPanel/Port Chat/BulletPoints, "Поговорити з гравцями Керування кланом Надіслати пошту" та тому подібні
WowkaKep Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Через прибирання лапок в текстовому реакторі, файл не працює
Velizariy Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) Jecka Puls трохи згодом додасть ще прикладів. А я їх бачив, наприклад, в описі "територіальних вод" - C, R + десь чверть чи третина текстів в заставках. Ну наприклад строчка 138 - є ці лапки, а 137 - нема. 537+539-є, 538 - нема Здається більшість строчок де є дві й більше строк - з такими лапками. Edited December 28, 2018 by Velizariy
Jecka Puls Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 (edited) Оновлення локалізації від 28.12.2018 Edited December 30, 2018 by Jecka Puls
Velizariy Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 On 12/27/2018 at 9:03 PM, WowkaKep said: Через прибирання лапок в текстовому реакторі, файл не працює Халепа, а я думав що як раз через блокнот все зайве і прибрати
Jecka Puls Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 (edited) Оновлення від 30.12.2018 Edited December 31, 2018 by Jecka Puls
Jecka Puls Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 On 12/29/2018 at 10:06 AM, Velizariy said: Халепа, а я думав що як раз через блокнот все зайве і прибрати Я пробував ставити назад англійська, він норм відображається. Ставлю наш, знову лапки.
Velizariy Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 (edited) А як лікувати різні шрифти на кнопках? Edited December 31, 2018 by Velizariy
Jecka Puls Posted December 31, 2018 Author Posted December 31, 2018 (edited) Оновлення від 31.12.2018 Це останнє оновлення в цьому році. Поздоровляю всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб новий рік приніс лише радість та позитивні емоції, а всі негаразди залишились в минулому! Ну і звичайно якнайшвидшого релізу гри! Слава ......!!! Edited January 1, 2019 by Jecka Puls 3
Velizariy Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 (edited) Оновлення останнє - а робота над його правкою йде. Виникло питання по Перкам. Оскільки вони наче відділенні від звичайних модулів та покращень. Я так розумію спочатку вони були пов'язані з концепцією офіцерів - і це залишилося в перку - звільнити офіцера (там де йде скидання перків). Я от сиджу й думаю в перекладі забити на офіцерів чи якось адаптувати ці перки до офіцерських навичок... ЗІ. А Perks Reset Item десь у грі є? ---------------------- ButtonsPanel/OW Timer_X/Title - Recently killed flag - Нещодавно втрачений корабель - Це ж про потоплений корабель на тактичній мапі? Port/ShopWindow/CantFindItemMessage - Unable to find specified item template - Не вдається знайти вказаний шаблон елемента - про що власне мова? Port/Craft/Error/CanBeBrokeOnlyIn - Item can be breaked only in {0} - Предмет може бути розбито лише в {0} - А чому саме розбито? Це до чого. Port/InventoryItem/Error/ContainerNotFound - Unable to use item - container not found - Неможливо використати предмет - не знайдений контейнер - Який саме контейнер (це ж просто вікна) Port/Craft/SlotsDescription - Permanent upgrade slots: {0} Upgrade slots: {1} - це про слоти для модулів,чи про покращення слотів? Port/Perks/ReachedMaxPoints Reached max points - поінти чого? No perk containers to reset - отут ми сіли. You need to have Perks Reset Item in hold of your ship or in warehouse - Perks Reset Item - а де воно було? OW/Events/PointOfInterest/TitleDefault PoI - ? Edited December 31, 2018 by Velizariy
Velizariy Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Виникла дилема щодо позначення кількості вітрил: Stop - Стоп Dead Slow - ? Battle Sails - Бойові вітрила Slow - ? Half - ? Full - Повні вітрила
ron32 Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Цифрове позначення, те що зараз в грі, доволі інформативне. Як на мене.
Jecka Puls Posted December 31, 2018 Author Posted December 31, 2018 (edited) 9 hours ago, ron32 said: Цифрове позначення, те що зараз в грі, доволі інформативне. Як на мене. в следующем оновленні буде лучше) Edited January 1, 2019 by Jecka Puls
Jecka Puls Posted January 1, 2019 Author Posted January 1, 2019 (edited) Оновлення від 1.1.2019 Edited January 4, 2019 by Jecka Puls
slik Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 На всі питання відповім коли почнеться робочий тиждень, зараз немає змоги 1
Velizariy Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Сторінка з локалізатором в посібнику гри в Стімі. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1610820151
slik Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 On 12/31/2018 at 12:55 AM, Velizariy said: А як лікувати різні шрифти на кнопках? Ніяк. Буде поправлено в одному з наступних патчів On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Виникло питання по Перкам. Оскільки вони наче відділенні від звичайних модулів та покращень. Я так розумію спочатку вони були пов'язані з концепцією офіцерів - і це залишилося в перку - звільнити офіцера (там де йде скидання перків). Я от сиджу й думаю в перекладі забити на офіцерів чи якось адаптувати ці перки до офіцерських навичок... Як перекладач забажає On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: ЗІ. А Perks Reset Item десь у грі є? Продається в адміралтействі On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: ButtonsPanel/OW Timer_X/Title - Recently killed flag - Нещодавно втрачений корабель - Це ж про потоплений корабель на тактичній мапі? в ButtonsPanel зосередженні різні тултіп повідомлення (ті що показуються при наведенні мишки на кнопки/іконки), Recently killed flag це спеціальне позначення гравця, що його недавно топили, і відповідно перемога над ним не дасть ніяких плюшок (поки цей флаг активний) On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Port/ShopWindow/CantFindItemMessage - Unable to find specified item template - Не вдається знайти вказаний шаблон елемента - про що власне мова? item template це внутрішня назва для типів предметів, мається на увазі що такого типу предмету взагалі не існує в грі On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Port/Craft/Error/CanBeBrokeOnlyIn - Item can be breaked only in {0} - Предмет може бути розбито лише в {0} - А чому саме розбито? Це до чого. не розбито, тут мається на увазі розламано, чи радше розібрано на складові, на деталі On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Port/InventoryItem/Error/ContainerNotFound - Unable to use item - container not found - Неможливо використати предмет - не знайдений контейнер - Який саме контейнер (це ж просто вікна) Контейнер це внутшня назва любого елемента, який може в собі тримати предмети, будь то холд, чи вейрхауз, чи навіть тимчасовий контейнер створений щоб показати предмети в вікні On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Port/Craft/SlotsDescription - Permanent upgrade slots: {0} Upgrade slots: {1} - це про слоти для модулів,чи про покращення слотів? Це відноситься до опису корабля після крафту, кількість різних типів слотів On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: Port/Perks/ReachedMaxPoints Reached max points - поінти чого? Маються на увазі очки, які використовуються для отримання перків On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: No perk containers to reset - отут ми сіли. Можете написати "Неможливо скинути перки" чи якось так, просто як загальну помилку описати On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: You need to have Perks Reset Item in hold of your ship or in warehouse - Perks Reset Item - а де воно було? Це повідомлення з сервера, коли хтось пробує захачити ресет перків без відповідного айтема On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said: OW/Events/PointOfInterest/TitleDefault PoI - ? Point of interest (PoI) це загальна назва івентів, типу Ship Wreck, конкретно цей тайтл теоретично не має появляеться в гравців, він є лише "на всякий випадок" On 12/31/2018 at 4:42 PM, Velizariy said: Виникла дилема щодо позначення кількості вітрил: Stop - Стоп Dead Slow - ? Battle Sails - Бойові вітрила Slow - ? Half - ? Full - Повні вітрила якось так напевне Dead Slow - Дуже повільно Slow - Повільно Half - Швидко 1
Velizariy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Дякую. Тоді спробуємо перекласти перки як навички офіцерів. Це було б цікаво. Але після кінці перекладу. Помічений цікавий баг - в текстах заставок є цитати та фрагменти тексту, що складаються з 2-3 строчок. І дивно, що відображається лише 2-га строчка - 2 рази стикався... Буду переводити у 1 строчку...
slik Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 44 minutes ago, Velizariy said: Помічений цікавий баг - в текстах заставок є цитати та фрагменти тексту, що складаються з 2-3 строчок. Там не розраховано на кілька рядків, тільки на один, тому, напевне, воно просто пробує центрувати по вертикалі, от і получається, що видно текст десь з середини. 1
Velizariy Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Зіткнулися з такою помилкою. Це схоже строка 2143 - OW/CombatWindow/WreckTooFar - Shipwreck is too far - Корабельні уламки занадто далеко
Recommended Posts