Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted (edited)

slik, при локалізації ми час від часу стикаємося з тим що в грі текст іноді ставиться в лапках. Як прибрати цей баг - адже в таблиці лапки не відображаються :(

Edited by Velizariy
Posted
2 hours ago, Velizariy said:

slik, при локалізації ми час від часу стикаємося з тим що в грі текст іноді ставиться в лапках. Як прибрати цей баг - адже в таблиці лапки не відображаються :(

Дайте мені приклад такої строчки, я провірю детальніше.

Posted

"<color=red>Ця дія видалить ваш контракт, і всі предмети і гроші будуть втрачені.</color>
Натисніть кнопку Видалити, щоб видалити контракт." Лапки присутні, якщо в реченні присутня кома, або воно відображається в декілька рядків

Posted

Панель порту в низу , де пояснення значків      

ButtonsPanel/Port Chat/BulletPoints,

"Поговорити з гравцями 
Керування кланом
Надіслати пошту"

та тому подібні

Posted (edited)

Jecka Puls трохи згодом додасть ще прикладів. А я їх бачив, наприклад, в описі "територіальних вод" - C, R + десь чверть чи третина текстів в заставках.
Ну наприклад строчка 138 - є ці лапки, а 137 - нема.
537+539-є, 538 - нема
Здається більшість строчок де є дві й більше строк - з такими лапками. :(

Edited by Velizariy
Posted
On 12/27/2018 at 9:03 PM, WowkaKep said:

Через прибирання лапок в текстовому реакторі, файл не працює

Халепа, а я думав що як раз через блокнот все зайве і прибрати :(

Posted
On 12/29/2018 at 10:06 AM, Velizariy said:

Халепа, а я думав що як раз через блокнот все зайве і прибрати :(

Я пробував ставити назад англійська, він норм відображається. Ставлю наш, знову лапки.

Posted (edited)

Оновлення від 31.12.2018 

Це останнє оновлення в цьому році.

Поздоровляю всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб новий рік приніс лише радість та позитивні емоції, а всі негаразди залишились в минулому!

Ну і звичайно якнайшвидшого релізу гри! 
Слава ......!!!

Edited by Jecka Puls
  • Like 3
Posted (edited)

Оновлення останнє - а робота над його правкою йде. :)

Виникло питання по Перкам. Оскільки вони наче відділенні від звичайних модулів та покращень. Я так розумію спочатку вони були пов'язані з концепцією офіцерів - і це залишилося в перку - звільнити офіцера (там де йде скидання перків). Я от сиджу й думаю в перекладі забити на офіцерів чи якось адаптувати ці перки до офіцерських навичок...
ЗІ. А Perks Reset Item десь у грі є?

----------------------

ButtonsPanel/OW Timer_X/Title - Recently killed flag - Нещодавно втрачений корабель - Це ж про потоплений корабель на тактичній мапі?

Port/ShopWindow/CantFindItemMessage - Unable to find specified item template - Не вдається знайти вказаний шаблон елемента - про що власне мова?

Port/Craft/Error/CanBeBrokeOnlyIn - Item can be breaked only in {0} - Предмет може бути розбито лише в {0} - А чому саме розбито? Це до чого.

Port/InventoryItem/Error/ContainerNotFound  - Unable to use item - container not found - Неможливо використати предмет - не знайдений контейнер  - Який саме контейнер (це ж просто вікна)

Port/Craft/SlotsDescription - Permanent upgrade slots: {0} Upgrade slots: {1} - це про слоти для модулів,чи про покращення слотів?

Port/Perks/ReachedMaxPoints    Reached max points - поінти чого?

No perk containers to reset - отут ми сіли.

You need to have Perks Reset Item in hold of your ship or in warehouse - Perks Reset Item - а де воно було?

OW/Events/PointOfInterest/TitleDefault    PoI - ?

Edited by Velizariy
Posted

Виникла дилема щодо позначення кількості вітрил:

Stop - Стоп
Dead Slow - ?
Battle Sails - Бойові вітрила
Slow - ?
Half - ?
Full - Повні вітрила

Posted

Цифрове позначення, те що зараз в грі, доволі інформативне. Як на мене.

Posted (edited)
9 hours ago, ron32 said:

Цифрове позначення, те що зараз в грі, доволі інформативне. Як на мене.

в следующем оновленні буде лучше)

Edited by Jecka Puls
Posted

На всі питання відповім коли почнеться робочий тиждень, зараз немає змоги :)

• Like 1
Posted
On 12/31/2018 at 12:55 AM, Velizariy said:

А як лікувати різні шрифти на кнопках?

Ніяк. Буде поправлено в одному з наступних патчів

On 12/31/2018 at 2:10 PM, Velizariy said:

Виникло питання по Перкам. Оскільки вони наче відділенні від звичайних модулів та покращень. Я так розумію спочатку вони були пов'язані з концепцією офіцерів - і це залишилося в перку - звільнити офіцера (там де йде скидання перків). Я от сиджу й думаю в перекладі забити на офіцерів чи якось адаптувати ці перки до офіцерських навичок...

Як перекладач забажає :)

ЗІ. А Perks Reset Item десь у грі є?

Продається в адміралтействі

ButtonsPanel/OW Timer_X/Title - Recently killed flag - Нещодавно втрачений корабель - Це ж про потоплений корабель на тактичній мапі?

в ButtonsPanel зосередженні різні тултіп повідомлення (ті що показуються при наведенні мишки на кнопки/іконки), Recently killed flag це спеціальне позначення гравця, що його недавно топили, і відповідно перемога над ним не дасть ніяких плюшок (поки цей флаг активний)

Port/ShopWindow/CantFindItemMessage - Unable to find specified item template - Не вдається знайти вказаний шаблон елемента - про що власне мова?

item template це внутрішня назва для типів предметів, мається на увазі що такого типу предмету взагалі не існує в грі

Port/Craft/Error/CanBeBrokeOnlyIn - Item can be breaked only in {0} - Предмет може бути розбито лише в {0} - А чому саме розбито? Це до чого.

не розбито, тут мається на увазі розламано, чи радше розібрано на складові, на деталі

Port/InventoryItem/Error/ContainerNotFound  - Unable to use item - container not found - Неможливо використати предмет - не знайдений контейнер  - Який саме контейнер (це ж просто вікна)

Контейнер це внутшня назва любого елемента, який може в собі тримати предмети, будь то холд, чи вейрхауз, чи навіть тимчасовий контейнер створений щоб показати предмети в вікні

Port/Craft/SlotsDescription - Permanent upgrade slots: {0} Upgrade slots: {1} - це про слоти для модулів,чи про покращення слотів?

Це відноситься до опису корабля після крафту, кількість різних типів слотів

Port/Perks/ReachedMaxPoints    Reached max points - поінти чого?

Маються на увазі очки, які використовуються для отримання перків

No perk containers to reset - отут ми сіли.

Можете написати "Неможливо скинути перки" чи якось так, просто як загальну помилку описати

You need to have Perks Reset Item in hold of your ship or in warehouse - Perks Reset Item - а де воно було?

Це повідомлення з сервера, коли хтось пробує захачити ресет перків без відповідного айтема

OW/Events/PointOfInterest/TitleDefault    PoI - ?

Point of interest (PoI) це загальна назва івентів, типу Ship Wreck, конкретно цей тайтл теоретично не має появляеться в гравців, він є лише "на всякий випадок"

On 12/31/2018 at 4:42 PM, Velizariy said:

Виникла дилема щодо позначення кількості вітрил:

Stop - Стоп
Dead Slow - ?
Battle Sails - Бойові вітрила
Slow - ?
Half - ?
Full - Повні вітрила

якось так напевне
Dead Slow - Дуже повільно
Slow - Повільно
Half - Швидко

• Like 1
Posted

Дякую.

Тоді спробуємо перекласти перки як навички офіцерів. Це було б цікаво. :) Але після кінці перекладу.

Помічений цікавий баг - в текстах заставок є цитати та фрагменти тексту, що складаються з 2-3 строчок. І дивно, що відображається лише 2-га строчка - 2 рази стикався... Буду переводити у 1 строчку...

Posted
44 minutes ago, Velizariy said:

Помічений цікавий баг - в текстах заставок є цитати та фрагменти тексту, що складаються з 2-3 строчок.

Там не розраховано на кілька рядків, тільки на один, тому, напевне, воно просто пробує центрувати по вертикалі, от і получається, що видно текст десь з середини.

• Like 1
Posted

Зіткнулися з такою помилкою.

Це схоже строка 2143 - OW/CombatWindow/WreckTooFar - Shipwreck is too far -  Корабельні уламки занадто далеко

Screenshot_02-01-2019_22-23-40.png.jpg.3f889d2506d188a0a5fe0d92b6d42054.jpg