Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

Вітаю земляки. Пару тижнів шукаю усюди українську спільноту, так нічого і не знайшов. Тому вирішив "створити", мабуть єдиний на сьогодні укр. клан.

Назви нема, придумаємо разом, людей нема, досвіду нема))). Але є українці котрі хочуть грати і спілкуватись, разом. Тепер є така можливість. 

Чекаю всіх.

П. С. Самому дуже скучно.

• 5 months later...
Posted

Все ще нема бажаючих?)) Тоді заберіть мене до себе у Корпу.))

Posted

За Голандію, але це не принципово. Якщо є клан українців, то можу і змінити націю.

• 1 month later...
Posted

О... Прикольно.... Я вже теж перейшов до голландців. І Велізарій там грає.... Цікава тема. Я міг би приєднатися.

Posted

Да... і ще момент.... Голландія в союзі зі швецією і англією воює проти россії і прусії....

Posted

Можемо своє, можемо підключитись до іншого клану.

Але я зараз більше на ПВЕ сервері сижу.

Бо на ПВП зробили таку ціну на кораблі що втрата единого більш менш пристойного корабля відправляє тебе знову на базовий кутер надовго. Виходить що на фрегат 5-го рангу треба збирати довго довго.... Потім тебе хтось на Геркулесі швидко розбирає - і знову збираємо на фрегат ))

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Якщо зібрався міняти націю - я тобі відразу раджу попереганяти кораблі в якийсь нейтральний порт - наприклад в Aves.

І що ще можу порадити - якщо хочеш активно брати участь в пвп то краще переходити не за Голандію, так як тут людей мало і нормально зібратися для пвп тяжко.

Edited by Taliy
Posted

шось запутався.... хто куди зібрався переходити?

Велком в голландію.... у нас війна з русами!!

Posted
On 12/26/2018 at 7:53 PM, WowkaKep said:

2 Голандія, 1 швед і я збираюся міняти. Продовжим , може ще хтось підтягнеться))

я перейшов за голанців, трохи людей збирається, давай теж переїзжай

Posted

Все за Голандию пошли ? Не знаю Рон32 как у тебя проблемы с доходом, но мой тебе совет: займись торговлей. Очень выгодная тема, если что стучи в пм подскажу что сам знаю. Мой ник LuzianinUA, пират )

Posted

З торговлею у Голандії все добре - торгові шляхи зазвичай довгі (близько 30 хв - 1 год), але дуже прибуткові.

Posted

Не... За торговлю я знаю.... І навіть, по можливості, користуюсь.

Але останнім часом все якось навалилось... Два втрачених кораблі, перенос точки крафту, розвиток нових баз... Розходи, витрати...

Справимся. Клан починає збиратись. Вже 5-ро. Вже веселіше!