Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

Witam już się nie mogę doczekać kiedy gra wystartuje . Grałem w inne gry tego typu i tej najbardziej się nie mogę doczekać . 

Wspólnie z przyjaciółmi zapraszamy w szeregi .    

Niech Łączy Nas Morze

Ps. Pozdrawiam ekipę z UPN i PFK 

• Like 1
Posted

Fajnie widzieć coraz większe zainteresowanie tą produkcją ze strony naszych rodaków,dodając do tego jeszcze zaangażowanie Barta i Yurija twierdze,że są to dobre podstawy,by stworzyć fajną,zgraną grupe w grze,by dobrze się bawić..Mam nadzieję,że w dość krótkim czasie.Ja czekam.:)
PS.Strona PFK WZOROWA.

Pzdr

Posted (edited)

Nasz plakat rekrutacyjny :

di-ZZPKFMWD.png

Druga wersja z linkiem naszej strony - do celow rekrutacyjnych uzywajcie tego drugiego.

di-MN95S30H.png

Zapraszamy!

Edited by Bart Smith
  • 2 weeks later...
Posted

Ooo, to gratulacje! Ja niestety nie mialem czasu grindowac do Santi. Jak pierwsze wrazenia? Czy bedac w OW, nie w bitwie, model plywania jest uproszczony? Tzn, graficznie, mniej detali itp, czy sie myle?

Posted

Chyba tak:). Wyglada to niezle ale nie ma mapy:P i nawigacja utrudniona jest przez to...ludzie uzywaja google maps wpisujac port w ktorym sa i obierajac kurs wg kompasu:) Nowy model uszkodzen znacznie utrudnia walke: ciezej jest trafic i jakby mamy wiekszt rozrzut salwy...:) 

Posted

Ja, Nornica i Oleski juz polujemy po otwartym swiecie na innych kapitanow - narazie w testach jako piraci...

Czekamy na wiecej kapitanow! Francis i Seth dzis lewelowali na sea trials i mam nadzieje ze dolacza szybko. Tomasz czeka na klucz i tez bedzie cisnal...Gdzie sie podzial Shavier(GTA pewnie :D ), Marquiz, Devilwizardpol i El Vino?

Posted

Ahoj,

Jakieś wieści na temat dostępności gry? Mimo klikania na tytuł od dobrych paru miesięcy, wciąż nie mogę trafić na okres gdy mogę ją kupić  :( Wasza strona i aktywność zachęca i powoduję nieokiełznane pragnienie morza, tylko... no właśnie..

Pozdrawiam