Bart Smith Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Siema Wiec tak: musisz napisac do Game-labs ze jestes najlepszym testerem i testowales takie i takie gry...i ze chcesz wplywac na rozwoj tej super gry i masz duze szanse na otrzymanie mozliwosci zakupu! Testowalismy z Francisem i Tomaszem i chlopaki juz graja od niedawna!
Bart Smith Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Super! Zapraszamy wiec do dolaczenia do naszej grupy na Steamie: http://steamcommunity.com/groups/polska_flota_kaperska i do szybkiego zobaczenia/uslyszenia!
Herman Witte Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Mail wysłany, mam nadzieję że szybko zobaczymy się na morzu
Bart Smith Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Mail wysłany, mam nadzieję że szybko zobaczymy się na morzu Super! Trzymamy kciuki...i czekamy na wiecej ludzi! Jankesi sie rozpanoszyli, plywaja mocna grupa po morzu i nawet Szwedzi plakali na global czacie ze nie moga z portu sie ruszyc:P Dla tych ktorzy nie maja pomyslu jak nazwac swoja postac mozna"poleciec historycznie" i wybrac imie ze spisu kaprow polskich: http://www.polskieokrety.republika.pl/1454%20-%201472%20nazwiska.htm a tutaj pare avatarkow do wyboru: http://www.polskaflotakaperska.pl/#!kaprowie/c1syq
Aculeus Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Niestety, wciąż brak odzewu Może mają taki nawał maili ... 1
Bart Smith Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Z tego co wiem zagladaja tam 2 razy w tygodniu... Jedynie co moge potwierdzic to ze Francis i Tomasz zakupili niedawno i graja...
Tomasz P. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Siema. Myślę,że bez problemu otrzymasz pozytywną odpowiedź,tylko chwilę się czeka.Ja wysłałem zapytanie w sobotę,odpowiedzili mi w piątek wieczorem,wtedy też kupiłem grę,a klucz mi wysłali w czwartek,więc operacja zamknęła się w niecałe dwa tygodnie. Pzdr
Nicole Dulay Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Nie masz się czym przejmować, na pewno dostaniesz się. Tydzień będziesz czekał na email i tydzień na grę. W mailu pisali mi że mają kupę roboty i wchodzą 2x w tygodniu, jak chłopaki pisali wyżej czwartek/piątek. Gdyby wysłali ci w Piątek kod do kupna gry przed godziną 19:00 naszego czasu i kupiłbyś grę do 20:30, to miał byś ją od razu. Tak było w moim przypadku, niestety brakło parę minut i czekałem tydzień
Herman Witte Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Dostałem maila Teraz tylko muszę... wybrać się do komputerowego po nową grafę i proca, niestety mój antyk nie uciągnie
Aculeus Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ahoj! Jest klucz i właśnie leci instalka na Steam Dzięki panowie za rady odnośnie zakupu i do zobaczenia niedługo na morzu!
Bart Smith Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Super wiesci ! Czekamy ale pamietajcie to alpha caly czas i latwo mozna sie zawiesc w koncu chodzi o testowanie...Zapraszamy tez do rejestracji na naszym forum w celu otrzymania hasla do naszego TS.
Herman Witte Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Nowy komputer jutro, może już się spotkamy na morzu
Bart Smith Posted June 12, 2015 Author Posted June 12, 2015 System ekonomii juz sie boi nawet jezeli wciaz jest w fazie projektowania:-) Mario nadchodzi. Witamy
Bart Smith Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Caly czas rekrutujemy! Oto pare nowych plakatow:)
Bart Smith Posted June 19, 2015 Author Posted June 19, 2015 Ruszac swoje leniwe tylki szczury ladowe! Otwarty swiat dostepny i czeka na smialkow! Gramy narazie jako piraci i zapraszamy na TS!
RAFEL Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Jeśli natraficie na gracza o nick'u RAFEL...miejcie trochę wyrozumiałości.
Recommended Posts