Chroustall Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Už tě nebaví plavit se o samotě? Přepadávají tě piráti na každém rohu? Přidej se k nám! Jsme začinající guilda ve hře Naval Actions na pvp serveru EU – one. Nabízíme partu aktivních hráčů, spolupráci, pomoc v nesnázích či jen pokec na TS. Požadujeme : Věk alespoň 15+ Teamspeak s mikrofonem Aktivitu alespoň 2x týdně Chuť spolupracovat
marecek05 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Držím vám palce chalani. Československú námornú tradíciu treba udržiavať! :-)
Chroustall Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Za jakou národnost hrajete? Za dány - je jich práve málo, tak tady to semnknutí národa docela funguje - samožrejme neni problem k nam konvertovat .. stači se sejit v neutralnim pristavu
janmensik Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Kde bychom se potkali. Aktuálně jsem kousek od Saint-Nicholas (SZ Haiti). 1
Chroustall Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 (edited) Hele nabirame všechny v La - mone .... jinak steam : Chroustall Edited February 16, 2016 by Chroustall
Chroustall Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Ako vám to zatiaľ ide? Zdravíčko, Bohužel od Dánů jsme musel upustit.... Vládnul tam Rus a ta azbuka se nedala číst... navíc naprosta Arogance ze strany Ruských hráčů - Tudíž jsme přešli k Velké Britanii . Jinak dohromady je nás cirka 7 a o dalších 12 je v jiné guildě - spíše část velké multikulturní guildy
marecek05 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Hej no, Rusi z nejakého dôvodu hrajú za Dánov. Ak vás ale prestane niekedy baviť byť len jedným z mnohých angličanov alebo vás začne štvať ich chat, francúzsko alebo holanďania sú celkom fajn. V pohode komunity celkom a holanďania sa bavia len anglicky vo svojom chate. 1
Chroustall Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Já myslím, že Francie nebude do týdne existovat vzhledem k situaci na mapě
Porpoise Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Zdravím pánové. S kámošem hrajeme za piráty na PVP1. Bohužel měnit národnost nejde, tak se nepřidáme. Chtěl jsem akorát popřát hodně zdaru. Celkem vím asi o 4 CZSK hráčích v Pirátech. Docela by mě zajímalo kolik lidí to hraje.
marecek05 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Uvidime ako to dopadne. Neviem preco, ale ja nam verim . A ked nie, tak budeme lepsi v pirateni ako pirati .
Chroustall Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Já sem hlavně zaslechl, že Provinice a Dánove uzavřeli příměří a vyhlásili válku Británii
Chroustall Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 (edited) Přepadení jedné Francouzké Flotily Edited March 4, 2016 by Chroustall
Edward_Teach Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 S tím konvertováním je to jak? Zůstanou mi outposty ve freetownech se vším ve skladu, nebo přijdu o všechno kromě levelu?
Edward_Teach Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 S tím konvertováním je to jak? Zůstanou mi outposty ve freetownech se vším ve skladu, nebo přijdu o všechno kromě levelu? Blbá otázka. Musel bych smazat kapitána a do toho fakt nejdu
Chroustall Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Je to tak, že když smažeš postavu a založíš novou zůstanou ti pouze Xp... nicmeně pokud máš na druhé straně někoho ke komu chceš konvertovat, stačí materiáal a vše o co nechceš přijít předat někde ve free townu. Potom si to akorat zase přvezmeš zpátky
Edward_Teach Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Je to tak, že když smažeš postavu a založíš novou zůstanou ti pouze Xp... nicmeně pokud máš na druhé straně někoho ke komu chceš konvertovat, stačí materiáal a vše o co nechceš přijít předat někde ve free townu. Potom si to akorat zase přvezmeš zpátky Jo, ale v mým případě to bude trošku oříšek. Jenodtky mých materiálů ve skladu se pohybují v tisících To bych celej den převážel jenom tradery s materiálem do outpostu a pak zase celej den vozil znova tradery z outpostu do Kingstonu. Edited March 4, 2016 by Edward_Teach
Chroustall Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 (edited) Jo, ale v mým případě to bude trošku oříšek. Jenodtky mých materiálů ve skladu se pohybují v tisících Jak řikám, nikoho nepřemlouvám , jen už jsme vlastně v alianci s British West Indies Trading Company, a náš klan teda už disponuje několika divizemi včetně české . Craft lodí za směšné ceny a xp grind. A samozřejmě spousta zábavy Zde je odkaz : http://www.barelyafloat.co.uk Edited March 4, 2016 by Chroustall
Porpoise Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Že bych se stal Anglánem? No, nevím. Mě většinou nebaví hrát za ty největší. Mám rád outsidery.
Chroustall Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Však ona se jednou karta obrátí.... a myslim že to nebude dlouho trvat
Michal Hendrix Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Čus hraju za Brity. Když mám volněji nebo k večeru. Kdyby něco pošlete inv nebo někam napište sem díky. "InkognitoCz" ve hře. Hledám spoluhráče. Steam inkognitoxx ve hře InkognitoxCz. TS skype neni prbolém.
Recommended Posts