Starkos Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 у нас тут вчора виникла проблемка, виявляється прапор на захват міст діє лише 1 годину... Таким чином шведи виявились замкнені на своїх островах. Як на мене, то ця година надто суттєво обмежує гравців у можливості розвитку своїх націй, оскільки передбачає тільки поступовий, фронтальний розвиток , без можливості зміни театру бойових дій... Скажіть ( якщо не важко) як , наприклад, захватити острів, що зправа з верху на карті ( маненький такий). За одну годину до нього дойти не реально. Так, за шведів грати важко ( як написано) проте важко не означає не можливо , а ця нація поставлена в рамки неможливості розвитку.... Дякую. 1
slik Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Щодо того острова - то він задумувався як "секретний", правда ще не придумали що з ним робити. Щодо 1-годинного життя прапора - мені здається все ок. Кругом швеції багато портів. На захід - данські, на південь - французькі. Поступовість це не проблема, це фіча. Чим складніше нападати на далекі порти, тим несподіваніші такі атаки. Задумка була наступною: підготовка атаки складне і дороге задоволення, для успішної атаки на далекий порт спочатку треба підготувати ближчі для підвозки ресурсів, можливості відступити і т.п. Може ще щось поміняється в майбутньому.
Starkos Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 О дякую що відповіли... Да, тут вчора над цим питанням розмірковував і вирішив запитати: а чи розробники не думали ввести платний контент у гру? Якраз інший вид прапора для захоплення міста мав би логіку на його продаж за реал. Якщо ідея у важкості підготовки - не біда, загальна сума у ігровій валюті + якась у реальних грошах... Отримуємо....... чорний або червоно-чорний стяг який буде діяти якийсь більший час... Суттєвого дисбалансу у гру таке не внесе, а гравцям буде приємніше і компанії прибуток..... Ні?
Reki Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Я б запропонував краще надати нації можливість змінити столицю, якщо в неї не лишилося інших міст, ніж якісь імба-прапори за реал. Їх потік потім не зупиниш, бо завжди є пара дурнів, які купу бабла ладні витратити на незрозуміло що, аби тільки їх его трохи пострибало від радощів.
slik Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 О дякую що відповіли... Да, тут вчора над цим питанням розмірковував і вирішив запитати: а чи розробники не думали ввести платний контент у гру? Якраз інший вид прапора для захоплення міста мав би логіку на його продаж за реал. Якщо ідея у важкості підготовки - не біда, загальна сума у ігровій валюті + якась у реальних грошах... Отримуємо....... чорний або червоно-чорний стяг який буде діяти якийсь більший час... Суттєвого дисбалансу у гру таке не внесе, а гравцям буде приємніше і компанії прибуток..... Ні? Розробники дуже прискіпливо відносяться до того, за що брати гроші. За них не скажу чи захочуть таке, але особисто я сумніваюсь. Я б запропонував краще надати нації можливість змінити столицю, якщо в неї не лишилося інших міст, ніж якісь імба-прапори за реал. Їх потік потім не зупиниш, бо завжди є пара дурнів, які купу бабла ладні витратити на незрозуміло що, аби тільки їх его трохи пострибало від радощів. Перенесення столиці - та, хороша ідея
Starkos Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Перенесення столиці можливо , аде КУДИ ? )) Всі міста зайняті.... У вільне місто... ?
Reki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Та в будь-яке, аби тільки прапор столиці мав більше часу. На Іспанію, наприклад. Маю на увазі не саме по собі узяли й перенесли столицю, а захоплення порту на великій відстані, щоб з неї було можливо зробити плацдарм для подальшого відновлення незалежності та суверенітету на новій землі, ховаючись від ворогів нації, так
Starkos Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Тобто той самий прапор , як я і говорив з більшим часом на перенесення, тільки буде називатись "прапор на столицю" чи за столицю.... Чи ти маєш на увазі взігілі перенесення столиці на своє місто ... Тоді це мало б сенс...
Reki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Технічно, мені здається, простіше зробити саме захоплення порту з прапором захоплення столиці, після чого, якщо місто захоплене, воно стає столицею. Виглядає більш логічно, адже прапор у будь-якому випадку доведеться придбати особливий - з підвищеною дальністю дії. То навіщо робити два різні механізми, якщо можна зробити усе в одному.
Jecka Puls Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Добра ідея, а коштує такий прапор 10000000 чи більше і діє години три
Reki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Добра ідея, а коштує такий прапор 10000000 чи більше Якщо ваш флот з таким прапором перехоплять десь у морі й втоплять прапороносця, у половини ІКЕА серце стане. Нащо бути такими жорстокими? Краще вже ліміт часовий, тобто прапор, що коштує не так багато, але не кожного дня є на прилавку. Може, раз у кілька тижнів.
Jecka Puls Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Так столиця ж не звичайне місто, це має бути національною ідеєю і готуватися якийсь час, щоб каждий желающій не юзав по откату
slik Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Чесно сказати, зараз в планах є так звані "революції", коли частина нації відколюється і створює нову. Мені здається що це частково накладається.
Starkos Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 А коли такі плани втіляться в життя ? Хоч приблизно.....
slik Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Планувалось ось-ось почати робити, але через деякі проблеми відклали на (поки-що) невизначений час. Взагалі планувалось що США таким чином (відколиться від Британії) і появиться Але не встриглось..
Alex_D20 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Чесно сказати, зараз в планах є так звані "революції", коли частина нації відколюється і створює нову. Мені здається що це частково накладається. Вау, цікаво, як це буде реалізовано
Reki Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Mount%Blade? Гарна гра доречі. Зі своєю бандою захоплюєш замок чи місто, а потім проголошуєш себе Лордом. Всі навколо хочуть тебе та твою молоду команду знищити. Насправді, є всі підстави стверджувати, що революція в становищі Швеції типу нинішнього, це як... Власне, нам за порівнянням далеко ходити не треба. Одним словом, гірше ніж було.
Jecka Puls Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Взагалі я думаю треба буде робити вайп коли гра буде виходити в реліз, от там і можна все це робити
slik Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Тільки не треба чекати створення України чи т.п. Вже зараз відомо що можна буде створити одну з історичних (теоретично Запрорізька Січ - історично) держав, буде вибір з сталого списку. 1
Alex_D20 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Тільки не треба чекати створення України чи т.п. Вже зараз відомо що можна буде створити одну з історичних (теоретично Запрорізька Січ - історично) держав, буде вибір з сталого списку. Не треба чекати, але теоретично можна....так що чекаємо
Jecka Puls Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Так ми і не чекаємо, знаємо деякий список стран який можуть добавити, да і не потягнемо ми окрему націю -зараз
Recommended Posts