Jump to content
Naval Games Community

Recommended Posts

Posted

у нас тут вчора  виникла проблемка, виявляється прапор на захват міст діє лише 1 годину...

Таким чином шведи виявились замкнені  на своїх островах. Як на мене, то ця година надто суттєво обмежує гравців у  можливості розвитку своїх націй, оскільки передбачає тільки поступовий, фронтальний розвиток , без можливості  зміни театру бойових дій... 

Скажіть ( якщо не важко) як , наприклад,  захватити острів, що зправа з верху  на карті ( маненький такий). За одну годину до нього дойти не реально. Так, за шведів грати важко ( як написано) проте важко не означає не можливо , а ця нація поставлена в рамки неможливості розвитку.... 

Дякую.

• Like 1
Posted

Щодо того острова - то він задумувався як "секретний", правда ще не придумали що з ним робити.

Щодо 1-годинного життя прапора - мені здається все ок. Кругом швеції багато портів. На захід - данські, на південь - французькі. Поступовість це не проблема, це фіча. Чим складніше нападати на далекі порти, тим несподіваніші такі атаки. Задумка була наступною: підготовка атаки складне і дороге задоволення, для успішної атаки на далекий порт спочатку треба підготувати ближчі для підвозки ресурсів, можливості відступити і т.п. Може ще щось поміняється в майбутньому.

Posted

О дякую  що відповіли...

Да, тут вчора над цим питанням розмірковував і вирішив запитати: а чи розробники не думали ввести платний контент у гру?  Якраз   інший вид прапора для захоплення міста мав би логіку на його продаж за реал.  Якщо ідея у важкості підготовки - не біда, загальна сума у ігровій валюті + якась у  реальних грошах...  Отримуємо....... чорний або червоно-чорний :)  стяг який буде діяти якийсь більший час...    Суттєвого дисбалансу у гру таке не внесе, а гравцям буде приємніше  і  компанії прибуток.....

Ні?

Posted

Я б запропонував краще надати нації можливість змінити столицю, якщо в неї не лишилося інших міст, ніж якісь імба-прапори за реал. Їх потік потім не зупиниш, бо завжди є пара дурнів, які купу бабла ладні витратити на незрозуміло що, аби тільки їх его трохи пострибало від радощів.

Posted

О дякую  що відповіли...

Да, тут вчора над цим питанням розмірковував і вирішив запитати: а чи розробники не думали ввести платний контент у гру?  Якраз   інший вид прапора для захоплення міста мав би логіку на його продаж за реал.  Якщо ідея у важкості підготовки - не біда, загальна сума у ігровій валюті + якась у  реальних грошах...  Отримуємо....... чорний або червоно-чорний :)  стяг який буде діяти якийсь більший час...    Суттєвого дисбалансу у гру таке не внесе, а гравцям буде приємніше  і  компанії прибуток.....

Ні?

Розробники дуже прискіпливо відносяться до того, за що брати гроші. За них не скажу чи захочуть таке, але особисто я сумніваюсь.

Я б запропонував краще надати нації можливість змінити столицю, якщо в неї не лишилося інших міст, ніж якісь імба-прапори за реал. Їх потік потім не зупиниш, бо завжди є пара дурнів, які купу бабла ладні витратити на незрозуміло що, аби тільки їх его трохи пострибало від радощів.

Перенесення столиці - та, хороша ідея :)

Posted

Перенесення столиці можливо , аде КУДИ ? :)))   Всі міста зайняті....  У вільне місто... ?

Posted

Та в будь-яке, аби тільки прапор столиці мав більше часу. На Іспанію, наприклад. Маю на увазі не саме по собі узяли й перенесли столицю, а захоплення порту на великій відстані, щоб з неї було можливо зробити плацдарм для подальшого відновлення незалежності та суверенітету на новій землі, ховаючись від ворогів нації, так :)

Posted

Тобто той самий прапор , як я і говорив з більшим часом на перенесення, тільки  буде називатись "прапор на столицю" чи за столицю....

Чи ти маєш на увазі взігілі перенесення столиці на своє місто ...  Тоді це мало б сенс... 

Posted

Технічно, мені здається, простіше зробити саме захоплення порту з прапором захоплення столиці, після чого, якщо місто захоплене, воно стає столицею. Виглядає більш логічно, адже прапор у будь-якому випадку доведеться придбати особливий - з підвищеною дальністю дії. То навіщо робити два різні механізми, якщо можна зробити усе в одному.

Posted

Добра ідея, а коштує такий прапор 10000000 чи більше

Якщо ваш флот з таким прапором перехоплять десь у морі й втоплять прапороносця, у половини ІКЕА серце стане. Нащо бути такими жорстокими? Краще вже ліміт часовий, тобто прапор, що коштує не так багато, але не кожного дня є на прилавку. Може, раз у кілька тижнів.

Posted

Так столиця ж не звичайне місто, це має бути національною ідеєю і готуватися якийсь час, щоб каждий желающій не юзав по откату

Posted

Чесно сказати, зараз в планах є так звані "революції", коли частина нації відколюється і створює нову. Мені здається що це частково накладається.

Posted

Планувалось ось-ось почати робити, але через деякі проблеми відклали на (поки-що) невизначений час.

Взагалі планувалось що США таким чином (відколиться від Британії) і появиться :) Але не встриглось..

Posted

Чесно сказати, зараз в планах є так звані "революції", коли частина нації відколюється і створює нову. Мені здається що це частково накладається.

Вау, цікаво, як це буде реалізовано :)

Posted

Mount%Blade? Гарна гра доречі. Зі своєю бандою захоплюєш замок чи місто, а потім проголошуєш себе Лордом. Всі навколо хочуть тебе та твою молоду команду знищити. Насправді, є всі підстави стверджувати, що революція в становищі Швеції типу нинішнього, це як... Власне, нам за порівнянням далеко ходити не треба. Одним словом, гірше ніж було.

Posted

Взагалі я думаю треба буде робити вайп коли гра буде виходити в реліз, от там і можна все це робити

Posted

Тільки не треба чекати створення України чи т.п. :) Вже зараз відомо що можна буде створити одну з історичних (теоретично Запрорізька Січ - історично) держав, буде вибір з сталого списку.

• Like 1
Posted

Тільки не треба чекати створення України чи т.п. :) Вже зараз відомо що можна буде створити одну з історичних (теоретично Запрорізька Січ - історично) держав, буде вибір з сталого списку.

Не треба чекати, але теоретично можна....так що чекаємо  :D  :D

Posted

Так ми і не чекаємо, знаємо деякий список стран який можуть добавити, да і не потягнемо ми окрему націю -зараз